940MX i5 8250U sistemde GTA V kasıyor

İşletim sistemi
Windows 11
Yok hayır kardeşim bir açık dünya hissini tatsa yeter bıkar zaten.
Onu oynar kanka rahat zaten takılsa açık dunyada falan gölgeleri kapatabilirsin bile 60 fps verir herhalde stabil o da kardeşine yetecektir.
RAM kaynaklı gibi. PC çok ısınıyorda olabilir. Afterburner kur ve izleme ekranında sıcaklıkları aktifleştir. Oyuna gir 10dk oyna ve SS at bakalım.
Ah bi okusan ah bi okusan mesajları, hemen afterburner. Arkadaş afterburner çalışmadığını açıkca söylemiş. Ram eksiği var evet ama ısınmadan olduğunu sanmıyorum pek.
 
Onu oynar kanka rahat zaten takılsa açık dunyada falan gölgeleri kapatabilirsin bile 60 FPS verir herhalde stabil o da kardeşine yetecektir.

Ah bir okusan ah bir okusan mesajları, hemen Afterburner. Arkadaş Afterburner çalışmadığını açıkca söylemiş. RAM eksiği var evet ama ısınmadan olduğunu sanmıyorum pek.

Afterburner çalışmıyor okudum ve o yüzden ayarlardan izleme ekranı bölümündeki sıcaklıkları aç dedim zaten. Ayrıca ısınıp işlemci frekans kısarsa FPS gayet net düşer.
 
90 yine iyi ki :D
840M var bende GTA 5 oynarken 102-105 seviyesinde gezdiğim oldu, ayrıca kapandığı bile o yüzden deneyimlerden diyorum ısınma değildir diye.

Cayır cayır yanıyosunuz resmen. Bu arada işlemciden işlemciye değişir. 10. nesil g serisi 75 dedinmi 0.70 GHz oluyor mesela.
 
Acaba cpu tweak ile yapsam olurmu?
Hepinize yardımlarınız için teşekkür ederim. Fakat olmuyor.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı