940MX ile 0.00 Mh/s

Acaba bu laptopda bi zararı olmayacaksa kazabilceğim bi coin varmı ?
RVN deneyebilirsiniz ama ETH'den daha fazla güç çeker RVN mining. Üstelik bir de laptopta yapacağınız için pek bir mantığı yok bu işin.
Hocam ben ETH için demiştim en az 6 GB gerek diye.
Direkt "mining" yazdığınız için söyledim. Bir de shiftdeletenin videosu çıktı karşıma, orada da tam böyle diyorlardı o nedenle yazdım.

RVN deneyebilirsiniz ama ETH'den daha fazla güç çeker RVN mining. Üstelik bir de laptopta yapacağınız için pek bir mantığı yok bu işin.

Direkt "mining" yazdığınız için söyledim. Bir de shiftdeletenin videosu çıktı karşıma, orada da tam böyle diyorlardı o nedenle yazdım.
Peki altcoin kazmak için önerdiğiniz bir sistem varmı bütçe önemli değil fakat 15-20 bin lirayı geçmesse iyi olur

İyi günler. Az önce mining yapmayı denedim. Her şeyi ayarladım. Havuzu falan da bağladım fakat mininge başlayınca ilk başta 0.01 mh/s alıp daha sonra sürekli 0.00 mh/s almaya devam ettim. Acaba sorun nerede? Bir de 2 tane ekran kartı var bilgisayarda. Mining programında görünüyor zaten. Sizce ekran kartlarım minig için yeterli mi? Az çok yeterliyse ne kadar kazandırır bana?

Eki Görüntüle 1059933

Eki Görüntüle 1059934

Eki Görüntüle 1059935

Fazla bile.

1623099762079.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı