940MX Laptop GTA 5 Düşük Performans

Daha fazla  
Arkadaşlar PC'yi alalı 1 ay oldu hatta i5 7. nesil 940MX Asus laptop aldım demiştim. Arkadaşlar GTA 5 aldım aşırı derecede kasıyor işletim sistemim Windows 10 ve en düşük ayarlarda bile her şey en düşük ayarlarda bile kasıyor kendi kendine ısınıyor. CPU desen 100'den inmiyor işletim sistemiyle bir ilgisi var mıdır bilgisayarıma pek şey indirmedim. Çözüm çaresini formatta bulacağım galiba çünkü bilgisayar ilk geldiğinde bir sürü şey indirdim Bandicam sonra TFM serveri kurmak için gerekli materyaller falan bir sürü şey ama hepsini silmiştim. Bilişim bölümü okuyorum bilişim hocalarımdan Windows 8 mi Windows 10 mu format CD'si almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar PC'yi alalı 1 ay oldu hatta i5 7. nesil 940MX Asus laptop aldım demiştim. Arkadaşlar GTA 5 aldım aşırı derecede kasıyor işletim sistemim Windows 10 ve en düşük ayarlarda bile her şey en düşük ayarlarda bile kasıyor kendi kendine ısınıyor. CPU desen 100'den inmiyor işletim sistemiyle bir ilgisi var mıdır bilgisayarıma pek şey indirmedim. Çözüm çaresini formatta bulacağım galiba çünkü bilgisayar ilk geldiğinde bir sürü şey indirdim Bandicam sonra TFM serveri kurmak için gerekli materyaller falan bir sürü şey ama hepsini silmiştim. Bilişim bölümü okuyorum bilişim hocalarımdan Windows 8 mi Windows 10 mu format CD'si almalıyım?

Ekran kartın giriş seviyesi olduğu için fazla performans beklememek gerek. İşlemcinin de 100 dereceye yaklaştığını söyledin. Oyun için MSI Afterburner uygulaması açık iken sıcaklık, işlemci, ekran kartı kullanım değerlerinin ekran görüntüsünü yollayabilir misin?

940mx ile kasmaz. Bizzat denedim. Zaten youtubede videoları da var. Orta yüksek ayarlarda yağ gibi açıyor. Öncelikle gta v için en az 8gb ram şart. Oyun ise orjinal olmalı. Korsan oyun ise en son sürüm olmalı. Çünkü ilk sürümlerde araç sürerken kasma sorunu vardı. Eğer oyunun orjinal ve ramin 8gb veya daha fazlaysa işlemciyi sömüren bir şeyler var. Görev yöneticisinden kontrol et.

Bu arada i5 7. nesil demişsin ama i5 7200U GT 940MX e darboğaz yapar. Sıkıntı büyük ihtimalle işlemci. Sıcaklığı normal seviyeye inemediği için tam performans çalışmıyordur.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı