940MX laptop için Windows 8.1 vs Windows 10


Acer'de böyle bir sıkıntı duymamıştım ama ASUS laptoplarında drop sıkıntısını çok gördüm
işlemciniz biraz yetersiz gibi, oyun sırasında ısınma oluyorsa donma kasma olabilir sıcaklıklara bakın eğer ısınma sorunu yoksa oyunu sadece nvidia ekran kartı ile çalıştırın 7200u işlemcinin dahili grafik birimi var ayrıca oyun için güç planı ayarlayın işlemci en yüksek ve düşük hızlarını %100'e çekin.
 
Acer'de böyle bir sıkıntı duymamıştım ama ASUS laptoplarında drop sıkıntısını çok gördüm
İşlemciniz biraz yetersiz gibi, oyun sırasında ısınma oluyorsa donma kasma olabilir sıcaklıklara bakın eğer ısınma sorunu yoksa oyunu sadece NVIDIA ekran kartı ile çalıştırın 7200u işlemcinin dahili grafik birimi var ayrıca oyun için güç planı ayarlayın işlemci en yüksek ve düşük hızlarını %100'e çekin.

Zaten %100 de sıcaklıklar 55-70 arası NVIDIA ile çalıştırıyorum zaten.
 
Mayıs'ta stokların yenileneceğini duymuştum umarım iyi bir bilgisayar toplarsınız.

İnşallah hocam artık dökülmeye başladı karbiratör motoru gibi uluyor bilgisayar daha geçen gün temizledim fanı ama hayır yok yani umarım 2022'ye sarkmaz stok sorunu ama içimde sarkacak gibi bir his var.
 
Aktif olarak Windows 10 kullanmaktayım fakat oyunlarda droplar vs girmeye başladı. Laptop iyi değil ama özelliklerinin yettiği oyunlarda drop giriyor.

i5 7200u, 16 GB DDR4 RAM, 940MX 4 GB GDDR5, 1TB NVMe M.2 SSD. Sürücüler ve BIOS güncel.

Windows 8.1e geçsem düzelme ihtimali var mı?
Bendede aynı sistemden var. Sorun işlemcidedir büyük ihtimalle. Bende İşlemciden sorun yaşıyorum. Nihai Performansta çalıştırabilirsiniz.
 

Geri
Yukarı