alidenjz Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 1.303 Çözümler 2 Yer Türkiye Cumhuriyeti 7 Mayıs 2021 #11 Eren1661 dedi: Teşekkürler. Monitörü sipariş edip deneyeceğim. Sorun olursa iade ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam. Çözüm var mıydı? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mayıs 2021
Eren1661 dedi: Teşekkürler. Monitörü sipariş edip deneyeceğim. Sorun olursa iade ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam. Çözüm var mıydı?
Eren1661 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 2.822 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2021 #12 alidenjz dedi: Rica ederim hocam. Çözüm var mıydı? Genişletmek için tıkla... Ali Güngör hocamın cevabıyla az çok bir sonuç aldım denebilir fakat denemeden tam bir şey demek doğru olmaz.
alidenjz dedi: Rica ederim hocam. Çözüm var mıydı? Genişletmek için tıkla... Ali Güngör hocamın cevabıyla az çok bir sonuç aldım denebilir fakat denemeden tam bir şey demek doğru olmaz.
alidenjz Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 1.303 Çözümler 2 Yer Türkiye Cumhuriyeti 7 Mayıs 2021 #13 Eren1661 dedi: Ali Güngör hocamın cevabıyla az çok bir sonuç aldım denebilir fakat denemeden tam bir şey demek doğru olmaz. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam kafanıza göre isterseniz işaretleyin.
Eren1661 dedi: Ali Güngör hocamın cevabıyla az çok bir sonuç aldım denebilir fakat denemeden tam bir şey demek doğru olmaz. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam kafanıza göre isterseniz işaretleyin.