Kaerd Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 120 Çözümler 1 16 Aralık 2020 #1 Merhabalar, önceden bu konu hakkında konu gördüm ama bir sürü yöntem denedim hiçbiri olmadı. Çözümü var mı? Yani kasması o kadar saçma ki. Sistem: NVIDIA GeForce 940MX, i5 8250U, 8 GB RAM.
Merhabalar, önceden bu konu hakkında konu gördüm ama bir sürü yöntem denedim hiçbiri olmadı. Çözümü var mı? Yani kasması o kadar saçma ki. Sistem: NVIDIA GeForce 940MX, i5 8250U, 8 GB RAM.
Spooderman Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 1.535 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #2 Benim kardeşim oynuyordu. FPS'e baktım, 60. Sunucular laga girmesin diye sabit 60 verdiriyorlarmış. Artı -1 Eksi
Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.183 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #3 Grafikleri automatic ise sorun olmaması lazım. Grafikleri en düşüğe çekince de mi düşük FPS? Artı -1 Eksi
benimişte v2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.869 Çözümler 3 Yer Pythonya 16 Aralık 2020 #4 Spooderman dedi: Benim kardeşim oynuyordu. FPS'e baktım, 60. Sunucular laga girmesin diye sabit 60 verdiriyorlarmış. Genişletmek için tıkla... Bana kendin oynuyormuşsun gibi geldi ama . Artı -1 Eksi
Spooderman dedi: Benim kardeşim oynuyordu. FPS'e baktım, 60. Sunucular laga girmesin diye sabit 60 verdiriyorlarmış. Genişletmek için tıkla... Bana kendin oynuyormuşsun gibi geldi ama .
KS KS Kaerd Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 120 Çözümler 1 16 Aralık 2020 #5 Nemai dedi: Grafikleri automatic ise sorun olmaması lazım. Grafikleri en düşüğe çekince de mi düşük FPS? Genişletmek için tıkla... Evet en düşükte. Artı -1 Eksi
Nemai dedi: Grafikleri automatic ise sorun olmaması lazım. Grafikleri en düşüğe çekince de mi düşük FPS? Genişletmek için tıkla... Evet en düşükte.
Spooderman Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 1.535 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #6 benimişte v2 dedi: Bana kendin oynuyormuşsun gibi geldi ama . Genişletmek için tıkla... Vallaha oynamadım ben FPS veya arena fps girerim. Artı -1 Eksi
benimişte v2 dedi: Bana kendin oynuyormuşsun gibi geldi ama . Genişletmek için tıkla... Vallaha oynamadım ben FPS veya arena fps girerim.
KS KS Kaerd Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 120 Çözümler 1 16 Aralık 2020 #7 benimişte v2 dedi: Bana kendin oynuyormuşsun gibi geldi ama . Genişletmek için tıkla... Ya ben arkadaşlarla oynamak istiyorum vehicle Simulator ve attack on titan last breath oynuyoruz. Artı -1 Eksi
benimişte v2 dedi: Bana kendin oynuyormuşsun gibi geldi ama . Genişletmek için tıkla... Ya ben arkadaşlarla oynamak istiyorum vehicle Simulator ve attack on titan last breath oynuyoruz.
benimişte v2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.869 Çözümler 3 Yer Pythonya 16 Aralık 2020 #8 Spooderman dedi: Benim kardeşim oynuyordu. FPS'e baktım, 60. Sunucular laga girmesin diye sabit 60 verdiriyorlarmış. Genişletmek için tıkla... Şaka maka oyunu herkes oynayabilir ki niye velet dediniz ? Bir de FPS sorunu oyun kendini 60’a sabitliyor. Artı -1 Eksi
Spooderman dedi: Benim kardeşim oynuyordu. FPS'e baktım, 60. Sunucular laga girmesin diye sabit 60 verdiriyorlarmış. Genişletmek için tıkla... Şaka maka oyunu herkes oynayabilir ki niye velet dediniz ? Bir de FPS sorunu oyun kendini 60’a sabitliyor.
KS KS Kaerd Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 120 Çözümler 1 16 Aralık 2020 #9 benimişte v2 dedi: Şaka maka oyunu herkes oynaya. Bilir ki niye velet dediniz? Bir de FPS sorunu oyun kendini 60’a sabitliyor. Genişletmek için tıkla... Rica edersem konu dışına çıkmayalım hiç oynayamıyorum arkadaşlarım benden düşük sistemde kasmadan oynuyorlar. Artı -1 Eksi
benimişte v2 dedi: Şaka maka oyunu herkes oynaya. Bilir ki niye velet dediniz? Bir de FPS sorunu oyun kendini 60’a sabitliyor. Genişletmek için tıkla... Rica edersem konu dışına çıkmayalım hiç oynayamıyorum arkadaşlarım benden düşük sistemde kasmadan oynuyorlar.
Spooderman Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 1.535 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #10 benimişte v2 dedi: Şaka maka oyunu herkes oynaya bilir ki niye velet dediniz ? Bir de FPS sorunu oyun kendini 60’a sabitliyor. Genişletmek için tıkla... 10 yaşında Minecraft ve Roblox oynuyor.Ne diyim? Kaerd dedi: Rica edersem konu dışına çıkmayalım hiç oynayamıyorum arkadaşlarım benden düşük sistemde kasmadan oynuyorlar. Genişletmek için tıkla... Şarjda mı oynuyorsun Artı -1 Eksi
benimişte v2 dedi: Şaka maka oyunu herkes oynaya bilir ki niye velet dediniz ? Bir de FPS sorunu oyun kendini 60’a sabitliyor. Genişletmek için tıkla... 10 yaşında Minecraft ve Roblox oynuyor.Ne diyim? Kaerd dedi: Rica edersem konu dışına çıkmayalım hiç oynayamıyorum arkadaşlarım benden düşük sistemde kasmadan oynuyorlar. Genişletmek için tıkla... Şarjda mı oynuyorsun