Kaerd Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 120 Çözümler 1 16 Aralık 2020 #1 Merhabalar, önceden bu konu hakkında konu gördüm ama bir sürü yöntem denedim hiçbiri olmadı. Çözümü var mı? Yani kasması o kadar saçma ki. Sistem: NVIDIA GeForce 940MX, i5 8250U, 8 GB RAM.
Merhabalar, önceden bu konu hakkında konu gördüm ama bir sürü yöntem denedim hiçbiri olmadı. Çözümü var mı? Yani kasması o kadar saçma ki. Sistem: NVIDIA GeForce 940MX, i5 8250U, 8 GB RAM.
KS KS Kaerd Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 120 Çözümler 1 16 Aralık 2020 #11 Spooderman dedi: 10 yaşında Minecraft ve Roblox oynuyor.Ne diyim? Şarjda mı oynuyorsun Genişletmek için tıkla... Yüksek performans almak için ne gerekirse yapıyorum. Kısaca evet. Artı 0 Eksi
Spooderman dedi: 10 yaşında Minecraft ve Roblox oynuyor.Ne diyim? Şarjda mı oynuyorsun Genişletmek için tıkla... Yüksek performans almak için ne gerekirse yapıyorum. Kısaca evet.
Vebrux Picopat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 129 Yer Romania 22 Aralık 2020 #12 Kaerd dedi: Rica edersem konu dışına çıkmayalım hiç oynayamıyorum arkadaşlarım benden düşük sistemde kasmadan oynuyorlar. Genişletmek için tıkla... Bütün konularınız ayni troll müsünüz nesiniz. Artı 0 Eksi
Kaerd dedi: Rica edersem konu dışına çıkmayalım hiç oynayamıyorum arkadaşlarım benden düşük sistemde kasmadan oynuyorlar. Genişletmek için tıkla... Bütün konularınız ayni troll müsünüz nesiniz.