Ortalama bir telefon bile rahatça oynatıyorsa böyle bir bilgisayarda çok rahat oynarsınız. Telefonlardaki en baba işlemci bile ı3'ün eski nesillerine denk olabiliyor yanlış bilmiyorsam.
Hocam orta yüksek ayarlarda 60 fps'den aşağı düşmez diye düşünüyorum. Aynı işlemci ve ekran kartlı bir laptop bizde de var (ekran kartı belki farklıdır). Laptop 4 gb ramli ve SSD'si 100 gb. Ben bu laptoptan 30 40 fps civarı Assetto Corsa, ETS 2 oynadım. Arada drop girse de oynattı.Öyle hocam haklsınızda telefonda herhangi bir ayar yapmaya gerek kalmıyor ama PC de birçok ayar yapılabiliyor FPS için.
Hocam orta yüksek ayarlarda 60 FPS'den aşağı düşmez diye düşünüyorum. Aynı işlemci ve ekran kartlı bir laptop bizde de var (ekran kartı belki farklıdır). Laptop 4 GB RAM'li ve SSD'si 100 GB. Ben bu laptoptan 30 40 FPS civarı Assetto Corsa, ETS 2 oynadım. Arada drop girse de oynattı.
PUBG Mobile mobil bir oyun, her türlü çok rahat oynarsınız.
40 FPS + az droplu şekilde oynarsınız.Arkadaşlar merhaba. Sistemim bu. Acaba PUBG Mobile rahatça oynayabilir miyim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.