95.000 TL'ye sistem toplama önerisi

Bütçe
95.000
Hocam bekle ben sana atacağım.

Şaka mısınız?
7900x3D varken F/P

Niye 7800x3D aldıracaksınız.

Ayrıca anakartin bellek Support bölümünde kodu koduna uyan RAM önermeniz lazım.

Hocam sen acele etme ben yarın sana güzel bir sistem önereyim.

Hocam bu fiyata ayrıyeten kasada alabilirsiniz öyle bir güzelliği var hem o zaman listeden bir 360mm sıvı soğutma da seçebilirsiniz.

Hocam ben benim topladigim sistemi atayim mi?

Şaka mısınız?
7900x3D varken F/P

Tamam hocam zaten acelem yok

Şaka mısınız?
7900x3D varken F/P

Hocam şaka mısınız derken belleğin uyumlu olmadığını nerden çıkardınız ayrıca adam oyun için alıyor 7800x3d çok daha mantıklı attığım sistemin bir sorunu yok?

Hocam ben benim topladigim sistemi atayim mi?

Tamam hocam zaten acelem yok
Hocam sizin topladığınız sistem gereksiz pahalı o hazır sistemi adam gibi parçalarla alır üstüne bide 3 4k ya kasa alırsınız mis gibi keyfinize bakarsınız çok uyguna gelir.

Hocam sistem atacaktiniz unuttunuz mu?
Hocam tekrardan yineleyim bu arada attığım sistemlerde hiç bir sorun yok ve 7800×3d şuanda dünyanın en iyi oyun işlemcisi video edit vs yine yaparsınız.
Şuan en uygun bu şekilde alabilirsiniz eğerki işlemciyi üst düzey bir şey istiyorsanız oradan 7950x3d seçin ve kasayı da ekstra alırsınız ona rağmen daha uyguna gelir.

Hocam tekrardan yineleyim bu arada attığım sistemlerde hiçbir sorun yok ve 7800×3D şu anda dünyanın en iyi oyun işlemcisi video edit vs yine yaparsınız.
Şu an en uygun bu şekilde alabilirsiniz eğer ki işlemciyi üst düzey bir şey istiyorsanız oradan 7950x3D seçin ve kasayı da ekstra alırsınız ona rağmen daha uyguna gelir.

Hayır hocam arkadaşın sistemi merak ettim de ben sizin sistemlere bir şey demiyorum.

Hocam sorum olacak bir forumda gördüm şey diyorlar 4080 1080p monitörde darboğaz yapar diyorlar böyle bir şey olabilir mi? Pek inanmadimda.
Hocam 4080 i 4k için öneriliyor normalde bu ekran kartına zaten 1080p yakışmaz minimum 2k

Dediğim gibi fiyat ortada birde adam gibi kasa alırsınız başka bir şeye gerek kalmaz resimdeki gibi yaparsanız üst düzey bir sistem olur.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240310-134753~2.png
    Screenshot_20240310-134753~2.png
    150,8 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı