95.000 TL'ye sistem önerisi

Bütçe
95.000

İlk kez bir bilgisayar topluyorum. Bu parçalar bir sıkıntı yaratır mı? Bütçem 95.000 lira.

ULTIMA-7900XTX / AMD Ryzen 9 7900X3D / ASUS TUF GAMING RADEON RX 7900 XTX 24GB OC / 32GB RAM / 1TB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR bütçeyi aşıyor ama çıkılırsa çok iyi sistemdir.
NVIDIA'nın saçma sapan fiyat politikasından sebep 4090'lar aşırı pahalı. O sebeple bu kasa mantıklı olur.
Kendiniz toplamak isterseniz işlemciyi Ryzen 9 7900 yapıp bütçenize uygun hale getirebilirsiniz.

ULTIMA-7900XTX / AMD Ryzen 9 7900X3D / ASUS TUF GAMING RADEON RX 7900 XTX 24GB OC / 32GB RAM / 1TB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR bütçeyi aşıyor ama çıkılırsa çok iyi sistemdir.
NVIDIA'nın saçma sapan fiyat politikasından sebep 4090'lar aşırı pahalı. O sebeple bu kasa mantıklı olur.
Kendiniz toplamak isterseniz işlemciyi Ryzen 9 7900 yapıp bütçenize uygun hale getirebilirsiniz.
Bu arada eklemeyi unutmuşum işlemciyi daha da düşürüp 2.elde satabilirsiniz.8000 serisine de o vakit geçilebilir.

Bu arada eklemeyi unutmuşum işlemciyi daha da düşürüp 2.elde satabilirsiniz. 8000 serisine de o vakit geçilebilir.

Çok teşekkür ederim

NVIDIA'nın saçma sapan fiyat politikasından sebep 4090'lar aşırı pahalı.

Evet hocam ya. En ucuzu 70k falan.

PSU için 1200W'a gerek yok. 850W iş görür. RAM daha iyi bir şeyler seçilebilir. O kasa hakkında bilgim yok ama mesh bir kasa seçilmesi daha mantıklı olur.

Mesh değil mi zaten kasa. RAM'e bir göz atayım. PSU'da ben 1000W ancak yeter diye düşünmüştüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun amaçlı kullanmayı planlıyorum biraz geç cevap verdim pardon.

Tamam o zaman AMD daha iyi olur. Yukarıda belirttiğimiz gibi R5 7500F alırsın. Ryzen 8000 serisi çıkınca güncellersin.

RAM bu.
PSU'da bu.

Tamam o zaman AMD daha iyi olur. Yukarıda belirttiğimiz gibi R5 7500F alırsın. Ryzen 8000 serisi çıkınca güncellersin.

RAM bu.
PSU'da bu.

Teşekkür ederim

Bir sorum daha olacaktı beyaz kasanın içinde bu parçalar nasıl görünür bir fikriniz var mı hocam? Kasanın rengine ona göre karar vereceğim.@prokas

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı