Gojonun Moru
Decapat
X: 95,4
ben: 94.89
Alınma ihtimalim var mı? Tutmadı nakilde tutar mı 1. veya 2.de?
Evet ihtimal var, Taban Puan sistemi oranın minimum kaçla alacağını değil. Oraya giren minimum öğrenci puanını temsil eder. Alınma ihtimalin var. Yeni taban puan sen olursun.X: 95,4
Nakil denemesinde başarılı olabilirsin.
Ögrenci eksikleri varsa nakilde sana bir sıra belirler bu sırada.
Kaçıncı oldugun önemli kaç kişilik yer boş onu internet sitesinden ögrenebilirsin.
4 kişilik yer var ve sen nakilde 5 incisin almaz fakat 4 veya 3 isen senin durumunu kontrol edip atayabilirler şanslıysan 1 inci olursun büyük ihtimallede gidersin denemekten zarar gelmez bende okuluma 5 kere nakil başvurusu yapmıştım :d sonra gitmiştim demem o ki denemekten zarar gelmez bence gidersin.
Evet ihtimal var, taban puan sistemi oranın minimum kaçla alacağını değil. Oraya giren minimum öğrenci puanını temsil eder. Alınma ihtimalin var. Yeni taban puan sen olursun.
Nakil denemesinde başarılı olabilirsin.
Ögrenci eksikleri varsa nakilde sana bir sıra belirler bu sırada.
Kaçıncı oldugun önemli kaç kişilik yer boş onu internet sitesinden ögrenebilirsin.
4 kişilik yer var ve sen nakilde 5 incisin almaz fakat 4 veya 3 isen senin durumunu kontrol edip atayabilirler şanslıysan 1 inci olursun büyük ihtimallede gidersin denemekten zarar gelmez bende okuluma 5 kere nakil başvurusu yapmıştım :d sonra gitmiştim demem o ki denemekten zarar gelmez bence gidersin.
başvuran sayısı azsa girebilirsinX: 95,4
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.