95 bin TL araba önerisi

Geçen hafta 57.000 TL'ye Ford fiesta comfort tdcı 1.4 dizel aldım. Önerebilirim çok çok ekonomik ve gidişi çekişi mükemmel. Ama fiyatlar can yakıyor. Bayram sonrası çok zam gelecek diyorlar hocam.

Usta git 99 model Mercedes al derim fakat yeni konforlu bir makine istiyorsan sedan olarak Fiat Egea, Fluence, Focus, Jetta, Hyundai Accent. Hatchback olarak da Ibiza, Polo, Golf öneririm. Ama güzel kaliteli konforlu arabaya bineceksen ya 99 model Mercedes ya da BMW 3 16'i alırsın. Ben senin yerinde olsam Mercedes S320 alırım 2000 model. Arabada 2020 model Clio'da olmayan özellikler var. Konfor süper, yol tutma olsun hız olsun mükkemmel araç.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hyundai Elentra aldık arkadaşlar. Araç 130 binde, hasar kaydı yok, tüplü, 2011 model. 1 haftadır biniyoruz konforu harika, aracın ses sistemini beğenemedik bir tek. Yardımcı olan bütün arkadaşlara teşekkürler.
Arabadan anlamam. Gorsellerden baktim guzel arabaya benziyor. Ama 10 yillik arabaya bi de 2.el 130bin tl vermek. Allah belasini versin ulkeyi bu hale getirenlerin. Kazasiz belasiz keyfini cikarin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı