850-950 bin TL araba önerisi

• EGR Valfi Problemleri. Kurum Birikimi ve Tıkanma: ...
  • Partikül Filtresi (DPF) Sorunları Tıkanma Problemi: ...
  • 3. Turbo Problemleri. Turbo Hortumlarında Sızdırma: ...
  • Yakıt Sistemi Problemleri. Yakıt Enjektörlerinde Tıkanma: ...
  • 5. Elektrik ve Elektronik Sorunlar. ...
  • 6. Şanzıman Sorunları
    Astra K 1.6cdti otomatik alabilirsin 125bin km altı zincir değişimine dikkat alırken onun harici sorun yok. Kış paket opsiyonu olmasına dikkat et koltuk ısıtma direksiyon ısıtma vs var.
    Bu fiyatlara B segment araçlara vermeyin İ20 Clio gibi

Adam zar zor para biriktirmiş önerdiğiniz arabaların hepsimi kronik olur 4 sene sanayide çalıştım Opel Astra fazla gelir gider özellikle 2017 aşağısı kasalar.

• EGR Valfi Problemleri. Kurum Birikimi ve Tıkanma:
  • Partikül Filtresi (DPF) Sorunları Tıkanma Problemi:
  • 3. Turbo Problemleri. Turbo Hortumlarında Sızdırma:
  • Yakıt Sistemi Problemleri. Yakıt Enjektörlerinde Tıkanma:
  • 5. Elektrik ve Elektronik Sorunlar...
  • 6. Şanzıman Sorunları

Adam zar zor para biriktirmiş önerdiğiniz arabaların hepsimi kronik olur 4 sene sanayide çalıştım Opel Astra fazla gelir gider özellikle 2017 aşağısı kasalar.

Bir de unutmadan not ekleyim Astra'ların fabrikasyon boyası güneşi hiç sevmez özellikle siyah renk olanlar 1 haftaya kalmaz tavanı delik delik güneş yanığı olur

Yok abi piyasa çok kötü durumda ya.

2014 model bir araç almak ancak mümkün şu fiyatlarda hem sanayiye uğramayayım hem az yaksın kafasında gidersek.

Astralar çok kronik sıkıntısı olan araçlar genelde öyle biliyorum o yüzden uzak durmayı tercih ederim. Sizce bu fiyatlarda mı kalmalıyım yoksa biraz daha para biriktirip 30 binlerde falan yeni nesil araçlara mı bakmalıyım

2014 model bir araç almak ancak mümkün şu fiyatlarda hem sanayiye uğramayayım hem az yaksın kafasında gidersek.

Astra'lar çok kronik sıkıntısı olan araçlar genelde öyle biliyorum o yüzden uzak durmayı tercih ederim. Sizce bu fiyatlarda mı kalmalıyım yoksa biraz daha para biriktirip 30 binlerde falan yeni nesil araçlara mı bakmalıyım

Sıfıra yakın araba almak daha mantıklı olur çünkü ikinci elde kız gibi araba deseler bile o arabayı nasıl kullandıklarını bilemezsin sıfır veya sıfıra yakın bir şey al

• EGR Valfi Problemleri. Kurum Birikimi ve Tıkanma: ...
  • Partikül Filtresi (DPF) Sorunları Tıkanma Problemi: ...
  • 3. Turbo Problemleri. Turbo Hortumlarında Sızdırma: ...
  • Yakıt Sistemi Problemleri. Yakıt Enjektörlerinde Tıkanma: ...
  • 5. Elektrik ve Elektronik Sorunlar. ...
  • 6. Şanzıman Sorunları

Bir de unutmadan not ekleyim Astra'ların fabrikasyon boyası güneşi hiç sevmez özellikle siyah renk olanlar 1 haftaya kalmaz tavanı delik delik güneş yanığı olur
Google Astra K kronik sorunlar yazıp attın herhalde bu saydığın sorunlar tüm dizel araçlarda bakımsızlıktan gelebilecek sorunlar Opele özgü bir durum yok.
Ayrıca boya konusu da tamamen koruman ile alakalı 4 sene Sanayide bir şey bilmeden araştırmadan kötü gelen araçlara bakarak burada yorum yapıyorsun.
Zaten bu kitle olduğu sürece de Opel gibi markalar hakettiği değeri görmüyor. Ve gerçekten anlayan bilen insanlar da uygun fiyata kaliteli otomobil sahibi oluyor.

Astra K C segmenti bir otomobil rakibi Golf Leon vs onların fiyatından ucuz kaldığı için bu bütçede alınabilecek bir araba
İ20 Clio vs araçlara bu arabayı kıyaslayan adam varsa zaten o ortamda araba hakkında konuşan adam yoktur.

Astralar çok kronik sıkıntısı olan araçlar genelde öyle biliyorum o yüzden uzak durmayı tercih ederim. Sizce bu fiyatlarda mı kalmalıyım yoksa biraz daha para biriktirip 30 binlerde falan yeni nesil araçlara mı bakmalıyım
Hocam tercih senin bize düşmez Astra larda çok kronik sıkıntı var derken araştırıyorsun karşına Opelin Turbo benzinli motorları çıkıyor çok sorun açan Astra K 1.4 T de var bu bütçeye lakin ben onu önermedim. Çünkü her insan binemez ona bakımını inceliğini koyduğu yağı bile seçerek alıp bineceksin. Dizel lerde sorun yoktur özellikle de 1.6cdti Astra ve 2015 model üstü bu fiyata alınabilecek en dolu arabadır.
Sadece insanlar kulaktan duyma bilmediği şeyler hakkında yorum yapıyor şu forum daki Opel ile alakalı konulara baksak inanın hayatlarında bir kere direksiyonuna geçip kullanmamıştırlar. Lakin burda şöyle sorunu böyle sorunu yok şu yakınımda vardı vs vs araba alıcaksanız çok fazla kişiden yorum almak kafa karıştırır.

Son düzenleme:
Google Astra k kronik sorunlar yazıp attın herhalde bu saydığın sorunlar tüm dizel araçlarda bakımsızlıktan gelebilecek sorunlar Opel'e özgü bir durum yok.
Ayrıca boya konusu da tamamen koruman ile alakalı 4 sene sanayide bir şey bilmeden araştırmadan kötü gelen araçlara bakarak burada yorum yapıyorsun.
Zaten bu kitle olduğu sürece de Opel gibi markalar hakettiği değeri görmüyor. Ve gerçekten anlayan bilen insanlar da uygun fiyata kaliteli otomobil sahibi oluyor.

Astra k C segmenti bir otomobil rakibi golf leon vs onların fiyatından ucuz kaldığı için bu bütçede alınabilecek bir araba.
i20 Clio vs araçlara bu arabayı kıyaslayan adam varsa zaten o ortamda araba hakkında konuşan adam yoktur.

Hocam tercih senin bize düşmez Astra'larda çok kronik sıkıntı var derken araştırıyorsun karşına Opel'in Turbo benzinli motorları çıkıyor çok sorun açan Astra k 1.4 t de var bu bütçeye lakin ben onu önermedim. Çünkü her insan binemez ona bakımını inceliğini koyduğu yağı bile seçerek alıp bineceksin. Dizellerde sorun yoktur özellikle de 1.6CDTI Astra ve 2015 model üstü bu fiyata alınabilecek en dolu arabadır.
Sadece insanlar kulaktan duyma bilmediği şeyler hakkında yorum yapıyor şu forumdaki Opel ile alakalı konulara baksak inanın hayatlarında bir kere direksiyonuna geçip kullanmamıştırlar. Lakin burada şöyle sorunu böyle sorunu yok şu yakınımda vardı vs. Araba alacaksanız çok fazla kişiden yorum almak kafa karıştırır.

Google Astra k kronik sorunlar yazıp attın herhalde bu saydığın sorunlar tüm dizel araçlarda bakımsızlıktan gelebilecek sorunlar Opel'e özgü bir durum yok.
Ayrıca boya konusu da tamamen koruman ile alakalı 4 sene sanayide bir şey bilmeden araştırmadan kötü gelen araçlara bakarak burada yorum yapıyorsun.

Astra k C segmenti bir otomobil rakibi golf leon vs onların fiyatından ucuz kaldığı için bu bütçede alınabilecek bir araba.
i20 Clio vs araçlara bu arabayı kıyaslayan adam varsa zaten o ortamda araba hakkında konuşan adam yoktur.

Hocam tercih senin bize düşmez Astra'larda çok kronik sıkıntı var derken araştırıyorsun karşına Opel'in Turbo benzinli motorları çıkıyor çok sorun açan Astra k 1.4 t de var bu bütçeye lakin ben onu önermedim. Çünkü her insan binemez ona bakımını inceliğini koyduğu yağı bile seçerek alıp bineceksin. Dizellerde sorun yoktur özellikle de 1.6CDTI Astra ve 2015 model üstü bu fiyata alınabilecek en dolu arabadır.
Sadece insanlar kulaktan duyma bilmediği şeyler hakkında yorum yapıyor şu forumdaki Opel ile alakalı konulara baksak inanın hayatlarında bir kere direksiyonuna geçip kullanmamıştırlar. Lakin burada şöyle sorunu böyle sorunu yok şu yakınımda vardı vs. Araba alacaksanız çok fazla kişiden yorum almak kafa karıştırır.

İyi yazmışsın ama ben seninle konuşuyorum yapay zeka ile değil dizel araçların bakımı daha pahalı olduğu için bu adam nereden bilecek aldığı arabanin temiz olup olmadığını bakımlarının yapılıp yapılmadığı şu diyalogları baştan aşağıya oku ondan sonra yorum yapman daha iyi olur.

İyi yazmışsın ama ben seninle konuşuyorum yapay zeka ile değil dizel araçların bakımı daha pahalı olduğu için bu adam nereden bilecek aldığı arabanin temiz olup olmadığını bakımlarının yapılıp yapılmadığı şu diyalogları baştan aşağıya oku ondan sonra yorum yapman daha iyi olur.
expere sokacak yetkili servise gösterecek yetkili servis bakımlısını alırsa servisten kayıtını görecek bu kadar basit ben okumadan hiç bir konuya yorum atmam konuyu gereksiz uzatmam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı