95 bin TL sistem toplama

İlk attığınız linkte monitör ve klavye'de varmış kusura bakma, hemen bakıyorum. Bu arada kendi toplasanız yani daha doğrusu tek bir siteden toplamasanız daha ucuza olur, ve bilgisayar toplamak gerçekten zor bir şey değil. Eğer okeyseniz parçalara ayrı ayrı sitelerden link atabilirim, yoksa itopya üzerinden ürünlere bakayım. Her sitede her ürün olmuyor bi de o yüzden ayrı ayrı almak daha mantıklı olur aslında.

@gestube hocam aslında tek tek ayrı yerlerden bakabilirseniz benim için hoş olur benim tek bir siteden bakmam montajı falan halledemem diye ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası bir de bakacaksanız buna bakın monitörü falan değiştirdim sadece o kadar.

düzenleme:Eğer monitörde falan değişiklik yapmak isterseniz yapabilirsiniz 105K-107k bütçeyi aşmayacak şekilde.

Hocam tebilon üzerinden şu şekil bir sistem toplayabilirsiniz. Tebilon güvenilir sitedir ve bence asıl artısı 3 ay vadesiz taksit yapması. Tabi kimse Amazon'un yaptığı taksitlere yaklaşamıyor o ayrı.

Fiyatı 87.000, siz gene monitor ve klavye'yi itopyadan alabilirsiniz sonuçta onlarda montaj derdi yok. Öyle olunca total fiyat 99k'ya geliyor, ve 7800X3Dniz ve daha kaliteli RAM'iniz oluyor. Sıvı soğutma ve kasa fanlarına gerçekten ihtiyacınız yok, illa olsun diyorsanız fiyat doğal olacak 5-6k civarı artar.

Ben şahsen monitörlerle pek ilgilenmediğim için sizin seçtiğinizi değiştirmedim.

Ama dediğim gibi, kendiniz toplarsanız daha ucuza bulabiliriz. Bilgisayar toplamak zor bir şey değil, lego yapmak gibi aynı. İnternetten bir sürü video izleyip iyice anlayabilirsiniz. Yani tabi neticede size kalmış. Eğer kendiniz toplamaya okeyseniz ayrı ayrı şunları alırdım:

CPU: AMD RYZEN 7 7800X3D Soket AM5 5.0GHz 96MB 120W 5nm 100-100000910 Tray Fansız işlemci Uygun Fiyatları ile Tebilonda
CPU Soğutucu: Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C 6 x 6mm Isı Borulu 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Anakart: GIGABYTE B650 GAMING X AX V2 Soket AM5 AMD B650 DDR5 8000MHz (OC) Wi-Fi 6E ATX Anakart Uygun Fiyatları ile Tebilonda
GPU: https://www.amazon.com.tr/SAPPHIRE-PULSE-RADEONTM-GAMING-Ekran/dp/B0DRPRZMK2
SSD: Lexar NM790 2TB 7400MB – 6500MB PS5 Uyumlu SSD
RAM: XPG CASTER RGB 32GB (2x16GB) 6000Mhz CL30 DDR5 EXPO/XMP Ram-AX5U6000C3016G-DCCARGY Uygun Fiyatları ile Tebilonda
Kasa: https://www.sinerji.gen.tr/lian-li-...pered-glass-usb-30-atx-mid-tower-kasa-p-50583
PSU: https://www.sinerji.gen.tr/msi-1000w-mpg-a1000g-pcie5-80-gold-tam-moduler-guc-kaynagi-p-44976

Toplam fiyatı 82k'ya geliyor. Sizin seçtiğiniz monitör ve klavye ile 99k'ya çözülüyor. Linkini verdiğim sitelerin hepsi güvenilir sitelerdir.

Hocam tebilon üzerinden şu şekil bir sistem toplayabilirsiniz. Tebilon güvenilir sitedir ve bence asıl artısı 3 ay vadesiz taksit yapması. Tabi kimse Amazon'un yaptığı taksitlere yaklaşamıyor o ayrı.

Fiyatı 87.000, siz gene monitor ve klavye'yi itopyadan alabilirsiniz sonuçta onlarda montaj derdi yok. Öyle olunca total fiyat 99k'ya geliyor, ve 7800X3Dniz ve daha kaliteli RAM'iniz oluyor. Sıvı soğutma ve kasa fanlarına gerçekten ihtiyacınız yok, illa olsun diyorsanız fiyat doğal olacak 5-6k civarı artar.

Ben şahsen monitörlerle pek ilgilenmediğim için sizin seçtiğinizi değiştirmedim.

Ama dediğim gibi, kendiniz toplarsanız daha ucuza bulabiliriz. Bilgisayar toplamak zor bir şey değil, lego yapmak gibi aynı. İnternetten bir sürü video izleyip iyice anlayabilirsiniz. Yani tabi neticede size kalmış. Eğer kendiniz toplamaya okeyseniz ayrı ayrı şunları alırdım:

CPU: AMD RYZEN 7 7800X3D Soket AM5 5.0GHz 96MB 120W 5nm 100-100000910 Tray Fansız işlemci Uygun Fiyatları ile Tebilonda
CPU Soğutucu: Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C 6 x 6mm Isı Borulu 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Anakart: GIGABYTE B650 GAMING X AX V2 Soket AM5 AMD B650 DDR5 8000MHz (OC) Wi-Fi 6E ATX Anakart Uygun Fiyatları ile Tebilonda
GPU: Amazon.com.tr
SSD: Lexar NM790 2TB 7400MB – 6500MB PS5 Uyumlu SSD
RAM: XPG CASTER RGB 32GB (2x16GB) 6000Mhz CL30 DDR5 EXPO/XMP Ram-AX5U6000C3016G-DCCARGY Uygun Fiyatları ile Tebilonda
Kasa: https://www.sinerji.gen.tr/lian-li-...pered-glass-usb-30-atx-mid-tower-kasa-p-50583
PSU: https://www.sinerji.gen.tr/msi-1000w-mpg-a1000g-pcie5-80-gold-tam-moduler-guc-kaynagi-p-44976

Toplam fiyatı 82k'ya geliyor. Sizin seçtiğiniz monitör ve klavye ile 99k'ya çözülüyor. Linkini verdiğim sitelerin hepsi güvenilir sitelerdir.
@gestube hocam monitörü 10k olan bir monitör yaptım ve toplam 94k oluyor 8k fark var valla çok teşekkür ederim bugün en az 5-6 saat pc toplamaya çalıştım ucuza ve en uyguna sonunda buldum valla çok değişik olucak 60hz laptopdan böyle birşeye geçiş devrim yaratır :D

@gestube hocam bu arada Rampage OCTAGON C70 Beyaz 12cm ARGB Sicaklik Göstergeli Hava Sogutucu | ITOPYA bu hava soğutucu nasıl yeterlimi ryzen 7 7800x3d için herşeyi beyaz yapmak istiyorum anlamadım bende bir anda isteğim tuttu :D

Son düzenleme:
Eğer illa beyaz olsun demezsen şöyle bir sistem var. Kendime almayı düşünüyorum bende. Akakçe'den daha ucuza geliyor sanırım.

Monitör olarak da şu ürünü düşüyorum. ASUS ROG Strix XG27UCS 27 inç 160Hz 1ms 4K UHD Adaptive Sync Fast IPS Pivot Gaming Monitör 100k civarına yaklaşıyor.

Beyaz sistem merakım benim de vardı ama beyaz sistem ekstra para demek.

CPU: 9700X.
GPU: 5080.
Anakart: Gigabyte B650 Eagle AX.
RAM: XPG Lancer 2x16 32 GB 6000MHz CL30.
SSD: Kioxia Exceria Pro 1TB.
Sıvı soğutma: DeepCool LS720 SE 360mm.
PSU: Enermax revolution 1200W.
Kasa: Zoko amiral dk431.

@MelihÖzer bilgisine güvendiğim birisidir. Onun daha önce önermiş olduğu parçalar bunlardı.

Görsel show yapmaya çalışma kasada. Alacağın performans önemli.

Senin topladığın sistemden çok daha iyi bu sistem.

Fiyatlara Akakçe'den bakarak al. Kendin topla.
Öncelikle güzel sözleriniz için teşekkür ederim :). O sistemi topladığımdan beri bazı parçaların fiyatı düştü. CPU 7800x3d, anakart Gigabyte B650 X AX V2 yapılabilir. Daha iyi olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı