95 dereceyi gören laptop servise verilmeli mi?

Daha fazla  
Arkadaşlar laptop demin 95 dereceyi gördü ve Minecraft'ta. Biliyorum sıcak fakat mousepadin üstünde oynuyorum ve arada altına baktığımda mousepadin beyaz kısmı toz tabakası oluşturmuş. Sizce servise göndermeli miyim? Malum havalar sıcak ama laptopun bu kadar ısınacağını düşünmemiştim.

Boşta 65 derece şu an.

Son düzenleyen: Moderatör:
Minecraft en son oynadığımda inanılmaz optimizasyon yoksunu birşeydi. Laptopda 95 derece şaşırılacak birşey değil ama minecraft ne kadar zorlamıştır orasını bilemeyeceğim.

Bildiğim kadarıyla içini açıp siz temizlerseniz garanti dışı kalıyor bu yüzden hazır garantiye dahil bir servis şansınız varsa kullanın.

Bildiğim kadarıyla içini açıp siz temizlerseniz garanti dışı kalıyor bu yüzden hazır garantiye dahil bir servis şansınız varsa kullanın.
Gene kendi modeliniz için aratın ama öyle olaylar 19 öncesinde kaldı diye biliyorum.

Zarar vermediğiniz sürece sadece temizlikten birşey olmaz.

Arkadaşlar laptop demin 95 dereceyi gördü ve Minecraft'ta. Biliyorum sıcak fakat mousepadin üstünde oynuyorum ve arada altına baktığımda mousepadin beyaz kısmı toz tabakası oluşturmuş. Sizce servise göndermeli miyim? Malum havalar sıcak ama laptopun bu kadar ısınacağını düşünmemiştim.

Boşta 65 derece şuan.
Çoğu laptopun kronik sorunu.Fanları temizleyin ve format atın olmazsa.Laptopun konulduğu yeri temizleyin olmazsa tamirciye gönderin ilgilensinler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı