ericburdon
Megapat
Boşta 65 derece çok da normal değil bence. 45-50 olması lazım en fazla.
Şuan 69 mesela. Mousepadin üstünde kullanıyorum etkisi var mıdır?Boşta 65 derece çok da normal değil bence. 45-50 olması lazım en fazla.
6 ay tozlanması için yeterli bir süre gönderebilirsin. Ama her markanın teknik servisi laptop temizlemeyebiliyor.6 ay oldu alalı laptopu. Hp victus 16. Sizce servise vermeli miyim?
Hp temizlemez mi?6 ay tozlanması için yeterli bir süre gönderebilirsin. Ama her markanın teknik servisi laptop temizlemeyebiliyor.
Mousepad değil de standın üstünde dursa daha iyi olur. Isı mousepadde kalır ve daha çok ısıtır. Stand olursa boşluklar olur havanın çıkabileceği.Şuan 69 mesela. Mousepadin üstünde kullanıyorum etkisi var mıdır?
Şu an 69 mesela. Mousepadin üstünde kullanıyorum etkisi var mıdır?
Şu an 69 mesela. Mousepadin üstünde kullanıyorum etkisi var mıdır?
Hp temizlemez mi?
Teşekkürler. HP yazsam messengerdan evime gelip alıyorlar değil mi?Laptop soğutucu alın laptopların çoğunda var bu sorun.
Laptopun üstünde dümdüz kullanma, hava giriş çıkışı için en azından arkasına kitap gibi bir şey yok, hem klavyenin sana doğru açılanması daha iyi olur.Şuan 69 mesela. Mousepadin üstünde kullanıyorum etkisi var mıdır?
Kronik sorun değil bu. Mühendislik x satış kafası ve reklam beyni problemi malesef, ince kasa bu yüzden kötüdür hafif olsa da.Çoğu laptopun kronik sorunu.Fanları temizleyin ve format atın olmazsa.Laptopun konulduğu yeri temizleyin olmazsa tamirciye gönderin ilgilensinler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.