950 TL Klavye önerisi

Hocam Gamepower marka alma yeter geçen sene aldığım klavyede oyun oynarken tuş tutukluk yaptı bir daha da düzelmedi garantiye yollandığında yapılıyor ancak bir süre sonra başka bir tuşta ya da tuşlarda sorun çıkıyor.

Hocam Gamepower marka alma yeter geçen sene aldığım klavyede oyun oynarken tuş tutukluk yaptı bir daha da düzelmedi garantiye yollandığında yapılıyor ancak bir süre sonra başka bir tuşta ya da tuşlarda sorun çıkıyor.
Peki hocam önericeğiniz marka var mı?

Bence de puanları biraz düşük hocam. Ancak bu bütçede nispeten daha güzel mekanik klavye, her ne kadar plastik olsa da bilek desteği var diye attım hocam.
Hocam alternatif olarak kalsın bulamazsam onu alıcağım belki.

Bu bütçedeki mekanikler seni üzer. Kaliteli bir membran al bence.
Hocam %60 olmaması lazım.

Peki hocam önereceğiniz marka var mı?

Hocam alternatif olarak kalsın bulamazsam onu alacağım belki.

Hocam %60 olmaması lazım.

Biraz ince bir model, sizi tatmin etmezse bu da alınabilir.

Selam, 950TL bütçem var, mekanik klavye önerir misiniz? %60 klavyelerden olmasın, NumLock tuşlarını kullanıyorum, Switch fark etmez, tasarımı da iç açıcı olursa gayet iyi.

Eğer mekanik istediğiniz gibi bulamazsanız MSI Vigor GK30'u kesinlikle öneririm hocam çok güzel klavye 1 senedir kullanıyorum. (Mekanik değil klavye)

Biraz ince bir model, sizi tatmin etmezse bu da alınabilir.
Hocam çok teşekkürler, fakat maalesef biraz kötü gözüktü gözüme, sakın yanlış anlamayın, ben beğenedim. Çok teşekkür ediyorum.

Eğer mekanik istediğiniz gibi bulamazsanız MSI Vigor GK30'u kesinlikle öneririm hocam çok güzel klavye 1 senedir kullanıyorum. (Mekanik değil klavye)
Mekanik olsa daha iyi olur.

Bi 700 lira daha biriktirebilirsen şu an kullandığım XPG Summoner red Switch'i öneririm.
Hocam çok pahalı.

Hocam çok teşekkürler, fakat maalesef biraz kötü gözüktü gözüme, sakın yanlış anlamayın, ben beğenedim. Çok teşekkür ediyorum.

Mekanik olsa daha iyi olur.

Bu fiyat bandına pek güzel mekanik yok hocam. Geçen sene bende mekanik alacaktım 500 TL'ye Vigor almıştım. Şu an Vigor bile 900TL olmuş mekanik 1200TL'den aşağı bulamazsınız diye düşünüyorum(tahmini). Gene de listenize ekleyin derim bulamazsanız mekanik klavye, Vigor güzel bir klavye.

Bu fiyat bandına pek güzel mekanik yok hocam. Geçen sene bende mekanik alacaktım 500 TL'ye Vigor almıştım. Şu an Vigor bile 900TL olmuş mekanik 1200TL'den aşağı bulamazsınız diye düşünüyorum(tahmini). Gene de listenize ekleyin derim bulamazsanız mekanik klavye, Vigor güzel bir klavye.
Hocam şuan gözüme kestirdiğim bir klavye var fakat gene pahalı gibi.
Bütçeyi zorlamam gerekli, genede teşekkürler. Önerileriniz varsa açığım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı