9500 GS sisteme R7 360 takılır mı?

"İşlemci" dediğin güç kaynağı mı? Yoksa ayrı birşey mi? Ayrıca bir işlemci almam gerekli mi? Bilgisayarcı bana: "Bilgisayarı bırak, salı günü erkan kartı gelecek takarım ve driverlerini yüklerim." dedi.
Bir de bir şey daha sormak istiyorum kusuruma bakma yoruyorum ama 2gb ram'im var yanına 2gb ya da 6gb daha ekleyeyim mi? Oyunlar için. İlgilendiğin için teşekkür ederim. :)
Bu sisteme bu ekran kartı tamamen israftan başka bişey değildir. O işlemci o ekran kartını kesinlikle besleyemez. Ekran kartı kullanımı %30 u geçerse sevinirsin. Ve tahminim o kadar eski sistemin 6 gb desteklediğini sanmıyorum ama bakmak lazım.

Bu sisteme bu ekran kartı tamamen israftan başka bişey değildir. O işlemci o ekran kartını kesinlikle besleyemez. Ekran kartı kullanımı %30 u geçerse sevinirsin. Ve tahminim o kadar eski sistemin 6 gb desteklediğini sanmıyorum ama bakmak lazım.
İşte bende diyorum ki "işlemci" dediğin güç kaynağı mı? Değilse hem işlemci hem de güç kaynağı almalı mıyım?

Ve benim bilgisayarıma önerdiğin bir işlemci var mıdır?

Bunu bir bilgisayarcı bilir herhalde. Bilgisayarcı erkan kartını alacak ve uyumlu olursa takacak. Ondan sonra ben işlemciyi alıcam yine bilgisayarcıya giderek taktıracam, İnşAllah sorun çıkmaz. "BIOS Update" gerekirse bilgisayarcı yapar herhalde bunu.
Yardımın için çok teşekkür ederim, sağol. Sorum olursa bir daha buraya yazarım. :)

Bilgisayarcı erkan kartımı eski bilgisayarlara uygun bir erkan kartı ile değiştirdi ve bu ekran kartı daha iyi ancak fps düşüklüğü var eskiden CS:GO da 100 fps alırken şimdi 30 40 küsür fps alıyorum. Acaba işlemci mi değiştirmem gerek?Yanıtını bekliyor olacağım. :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı