9500 GS sisteme R7 360 takılır mı?

Tam emin değilim ama eski ekran kartın daha iyiydi.

Emin misin? Çünkü bilgisayarcı bana daha iyi diye bunu verdi? Ben de fps düşüklüğü alınca işlemcimde mi sıkıntı diye sordum?

Ben sıkıldım birisinin öbürüne uymaması veya yetmemesi gibi şeylerden. Bana işlemci , anakart ve güç kaynağı önerin var mı? Link atarsan sevinirim. Güç kaynağı satılıyor mu onu da bilmiyorum Tuna arkadaş dedi güç kaynağın yeterli değil diye güç kaynağı da satılıyorsa önerini beklerim. :)

Ekran kartı 100-110 TL dedi bilgisayarcı senin ekran kartını satmaya çalışıcam, satarsam 70 TL dedi ve sattı. Taktırma parası içinde mi veya ne kadar bilmiyorum çünkü tanıdık. Taktırma parası olsa olsa 10 olmadı 20 TL dir. :)
O kadar eski ekran kartlarında bir bilgiye ulaşamadım hangisi daha iyi ama, sana tavsiyem o sisteme para harcama. Geçen gün bir sitede i3 4130, GTX 750 Ti, 8 GB, 1 TB HDD, 120 GB SSD, kasayı tam hatırlamadığım 500W bir sistem vardı. İkinci el, 1000 TL öyle bir şeyler düşünebilirsin.

O kadar eski ekran kartlarında bir bilgiye ulaşamadım hangisi daha iyi ama, sana tavsiyem o sisteme para harcama. Geçen gün bir sitede i3 4130, GTX 750 Ti, 8 GB, 1 TB HDD, 120 GB SSD, kasayı tam hatırlamadığım 500W bir sistem vardı. İkinci el, 1000 TL öyle bir şeyler düşünebilirsin.

Ben bu kadar ucuz olduğunu bilmiyorum sıkı bir ders zamanım olacak 2017'nin Haziran ayı gibi bir bilgisayar toplamayı düşünüyorum 1500-2000 TL arası. Hmm teşekkür ederim. :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı