9500 GT CS:GO Düşük FPS sorunu

DreamSoldier46

Hectopat
Katılım
1 Ocak 2018
Mesajlar
197
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
9500 GT ekran kartım var en düşük grafik ayarlarında olmasına rağmen 15 FPS alıyor bilgisayar CS:GO’da sebebi ne olabilir? Neyi düzeltmem gerek?
 
Bilgisayarınız ekran kartını yerine işlemcinin onboard GPU'sunu kullanıyor olabilir. Nvidia denetim masasından entegre grafik ayarını yüksek performanslı Nvidia işlemcisi olarak değiştirin. Pil gücünü performans moduna alın. Sorun düzelmesi ise driverları güncelleyin. Hala düzelmediyse yapacak bir şey olacağını düşünmüyorum işlemciniz beslemiyor olabilir yada belki ekran kartınız çok eski olabilir yada bozulmuş olabilir.
 
Ben de HD6570 kullanıyordum Güncelleme bir geldi. FPS 300'den 25'e düştü.
1.5 sene boyunca her guncellemenin ve oyun mekanigi degisikliklerinin ardindan olusan FPS dususlerinden bahsediyorum. Kartın performansida dusuyor dogal olarak. İlk zamanlar 200 alan sistem 1.5 senelik kullanim ardindan bu degerlere kadar dusuyor iste.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı