9500 GT GTA 5`i çalıştırır mı?

mklaunch

Hectopat
Daha fazla  
Gta 5 in minimum sistem gereksinimleri bazı sitelerde var gerçek mi bilmiyorum ama gerçek var sayarsak benim bilgisayarım very low da kasmadan açabilir mi? İşlemci,ram,işletim sistemi uyuyor ekran kartım yetmezse bana very low da kasmayacak bir kart önerir misiniz?

Sistemim:
  • İntel Core 2 Duo E7300 2.66 ghz
  • 4 gb Hi level Ram
  • 1 Tb Hdd
  • 9500 Gt 1 gb 128 bit ekran kartı
Gta 5 min sistem gereksinimleri:
  • Çift çekirdekli 2.66 GHZ Intel Core 2 Duo işlemci veya çift çekirdekli AMD Phenom II X2 545 işlemci
    Nvidia GeForce GT 530
    4 GB RAM
    64 bit Windows 7 işletim sistemi veya 64 bit üst versiyonları
    20 GB boş depolama alanı

Son düzenleyen: Moderatör:
En düşük ayarlarda oynarsın. Bazı yerlerde donmalar olabilir. Eski sanırım bilgisayarın para harcamanı önermem. Ekran kartın iyi olsa Ram' ler geride kalcak. Ramlar yetişse işlemci geride kalıcak. Ekran kartın iyi olsa bile bişey fark etmiyecek çünkü ekran kartın onlara uyum sağlıyacak.
Bence sistemin uyumlu daha güzel bir ekran kartı alma. Değiştir daha iyi.

Ama tavsiye vereyim sana; Yeni Pc toplamaya başlasan iyi olur mesela ekran kartından başla; güzel bir ekran kartı alırsın bu daha sonra bu güzel ekran kartını yeni bilgisayarda kullanırsın.
Seninkine benzer bi sisteme GTX 970 takmıştım. :D Yeni bilgisayarıma geçince ekran kartınıda ona geçirdim. Tabi Powerimde yeterliydi senin ki yetmez sanırım.

Anakart, Power, Ram ve kasa kalır. Hard Disk ve DVR RW' yi ona geçirirsin. Ben böyle yaptım sayılır.

R7 250 alabilirsiniz. GTA V'i düşük ayarlarda çalıştırabileceğini düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı