Hasan Erikli
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- INTEL i3-12100F 4.3GHz 4/8 Çekirdek İşlemci
ASUS PRIME H610M-E DDR4 Anakart
PALIT RTX 3060 Dual 12GB Ekran kartı
Adata XPG Gammix D30 16 GB (2x8) 3200 MHz
SHARKOON SHP650V2 650W 80+ EU Güç kaynağı
ADATA LEGEND 710 512GB M.2 2400-1000MB/s SSD
- Meslek
- Öğrenci
Oyun oynamak, ders, film ve dizi izlemek için bir tablet alacağım. Başlıktaki model çok hoşuma gitti gene de farklı öneriler içinde sormak istedim. Honor Pad v9, Samsung Tab S9(12/256 olan), Lenovo ıdea Tab Pro gibi modellerde aklımda ve elbette fiyatlar birbirinden farklı gördüğünüz gibi. Fiyat aralığım bu tabletlerin fiyat aralığında. Uzun süre kullanmak istiyorum yani 2-3 yıl sonra da tableti sıkıntısız kullanmak istiyorum. Aşırı kararsız kaldım ve oldukça fazla tablet var daha da kafa karıştırıyor böyle olunca. Sizler hangisini önerirsiniz genel kullanım açısından? Farklı model olarak da önerilere açığım. iPhone 11 kullanıyorum ama model/marka gibi takıntılarım yok açıkçası tablet konusunda. O yüzden bu modellerin dışında da model marka önerebilirsiniz Huawei dışında. Çünkü dolaylı yoldan Google servislerini kullanmak istemiyorum.
Bende tablet alma aşamasındayım hatta Magic Pad 2'yi şu an sipariş verecektim fakat ekran problemlerinden dolayı biraz endişelendim. Hangi modeli almak daha mantıklı şu an çözemedim.