Honor Magic Pad 2 alınır mı?

Oyun oynamak, ders, film ve dizi izlemek için bir tablet alacağım. Başlıktaki model çok hoşuma gitti gene de farklı öneriler içinde sormak istedim. Honor Pad v9, Samsung Tab S9(12/256 olan), Lenovo ıdea Tab Pro gibi modellerde aklımda ve elbette fiyatlar birbirinden farklı gördüğünüz gibi. Fiyat aralığım bu tabletlerin fiyat aralığında. Uzun süre kullanmak istiyorum yani 2-3 yıl sonra da tableti sıkıntısız kullanmak istiyorum. Aşırı kararsız kaldım ve oldukça fazla tablet var daha da kafa karıştırıyor böyle olunca. Sizler hangisini önerirsiniz genel kullanım açısından? Farklı model olarak da önerilere açığım. iPhone 11 kullanıyorum ama model/marka gibi takıntılarım yok açıkçası tablet konusunda. O yüzden bu modellerin dışında da model marka önerebilirsiniz Huawei dışında. Çünkü dolaylı yoldan Google servislerini kullanmak istemiyorum.

Bende tablet alma aşamasındayım hatta Magic Pad 2'yi şu an sipariş verecektim fakat ekran problemlerinden dolayı biraz endişelendim. Hangi modeli almak daha mantıklı şu an çözemedim.

Bende tablet alma aşamasındayım hatta Magic Pad 2'yi şu an sipariş verecektim fakat ekran problemlerinden dolayı biraz endişelendim. Hangi modeli almak daha mantıklı şu an çözemedim.

Magic Pad'in ekranı evet güzel görünüyor ancak OLED yanığı olma şansı bence büyük bir risk. Diğer konularda uzun ömürden bahsetmişsiniz bence uzun ömür bakımında iPad kesinlikle diğerlerine ciddi fark koyuyor. Özellikle Air modeli.

Magic Pad'in ekranı evet güzel görünüyor ancak OLED yanığı olma şansı bence büyük bir risk. Diğer konularda uzun ömürden bahsetmişsiniz bence uzun ömür bakımında iPad kesinlikle diğerlerine ciddi fark koyuyor. Özellikle Air modeli.

A16 modelini almayı planlıyordum sonra V9 gördüm V9 hoşuma gitti 25 bin civarına çıkabilirseniz Magic Pad 2 alabilirsiniz dendi Magic Pad'de hoşuma gitti ama şimdi de ekran yanığı mevzusu var. V9'a daha yakınım şu an sanırım.

A16 modelini almayı planlıyordum sonra V9 gördüm V9 hoşuma gitti 25 bin civarına çıkabilirseniz Magic Pad 2 alabilirsiniz dendi Magic Pad'de hoşuma gitti ama şimdi de ekran yanığı mevzusu var. V9'a daha yakınım şu an sanırım.

Anladım F/P olarak V9 övende çok umarım istediğin gibi olur dostum.

Ne yaptınız hocam ben de almayı düşünüyorum da.

Şahsen ben iPad A16 aldım memnunum da. V9 veya Magic Pad 2 alsam memnun kalmazdım gibi hissediyorum. Apple'nin tablet piyasasında rakibinin olduğunu da düşünmüyorum.

Sadece ders odaklı bakacaksak evet ama genel kullanımda bir sürü alternatif olduğunu düşünüyorum.

Genel kullanımdan kasıt ne ona göre de değişir mesela. Günlük çoğu iş için uygun olan bence IPad'ler yarı yolda bırakmazlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı