9500 GT ile BF3 Hayal mi?

zakkum1242

Hectopat
Daha fazla  
Geforce 9500 GT 2 GB 128 bit ekran kartı , 4 GB RAM , Intel Core 2 Duo Cpu E7500 2.93GHZ , Win 7 64 bit ve Monitör Çözünürlüğü 1440x900 olan sistemde BF 3 benim için hayal mi ?

Medium da açar mı ? GTA 4'ü mediumda 25-30 FPS oynamıştım. Sizce Medium veya Low'da oynatır mı? Multiplayer orjinal olarak indirecek ve oynayacağım.

Deme öyle ya :D Ekran Kartı çöp ama ben bunla AC 4 'ü Low da 20 fps almıştım :Dkasma yoktu.

Sonuçta Battlefield 3 bu. Çok iyi grafikleri var. Katlanacaksın mecburen. Yok ben katlanmam dersen HD 7790 al her şey ultra'da en az 30 fps alırsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de senin sistemine benzer bir sistem var: E6500 işlemci, GT630 128bit 2gb ekran kartı, 2 gb RAM, Windows 7 Starter 32 bit OS. Battlefield 3 oyununun tüm ayarlarını low, çözünürlüğü en düşük ve diğer ayarları en düşük seviyeye getirdiğimde arada bir kasma sorunu yaşayarak fakat akıcı bir şekilde oynayabiliyorum.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı