9500 GT ile Oblivion Bile Oynayamıyorum

• Konuyu başlatan Pit10
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 627

Pit10

Hectopat
Daha fazla  
2006'da çıkan oyun yokmu? The Elder Scrolls IV: Oblivion? Oynayamıyorum,ikide bir"Temperature Too High! Please Check Your Fan And Heatsink!" yazısı geliyor.100'ü geçmiştir bu yazının gelmesi.Sıcaklık 105 dereceyi buluyor be,yeter artık.Şu anda bilgisayar alamam,7 ay var almama.7 ay boyunca bununla uğraşmam lazım.Şu anda pc boşta ve Ekran kartı 76 derece!

Biri yardım edebilir mi?

O kart zaten oldukça eski bir kart :) Isınması çok doğal, grafik işlemcinin macunu yenilenip, soğutucu blok tozlardan arındırılırsa belki bir ihtimal bir süre daha götürür sizi. 7 ay sonra o kart mutlaka çöpe atılmalı diye düşünüyorum.

Ayrıca arkadaşın dediği gibi AIDA4 Extreme Edition programını indirip güvenilir değerleri bizimle bir görsel aracılığı ile paylaşırsanız sevinirim. Değerlerden emin olursak daha iyi olur.
Downloads | AIDA64

105 derece çok tehlikeli.Karti tozlardan arindirip macun surun.Bir sure daha götürür sonra rafa kaldirirsin :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı