9500 GT PUBG Lite Kaldırır mı?

Karakuz10

Hectopat
PUBG Lite'ı açabiliyorum ama FPS en fazla 52dir. Eğer sıkıntı RAM deyse takviye yapabilirim. Sizce sorun nedir? RAM takviyesi yaparsam oynayabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
9500 GT Dx11 desteklemiyor diye biliyorum açmaz malesef.
Arkadaş 52 FPS alıyorum demiş sen de açmaz diyorsun. Soruyu soran arkadaşa gelirsek DDR2 bellekler o kadar da pahalı değil. Al tamamla 4'e rahat edersin. Zaten yanlış anlamadıysam Harddisk'ten de ayrılmış.

9500 GT eski bir ekran kartı,sonuçta 100 TL'lik bir ekran kartından ne bekleyeceksin ki?
2 GB Ram takviyesi yaparsan açabilirsin ama dediğim gibi ekran kartından pek fazla bir şey bekleme.
Birde DDR2 Bellekler arkadaşın dediği gibi ucuz,alırsan pek fazla masrafa girmemiş olursun.Eğer anakart'da yer varsa 6 GB'a kadar yükseltebilirsin.

Arkadaş 52 FPS alıyorum demiş sen de açmaz diyorsun. Soruyu soran arkadaşa gelirsek DDR2 bellekler o kadar da pahalı değil. Al tamamla 4'e rahat edersin. Zaten yanlış anlamadıysam Harddisk'ten de ayrılmış.
9500 GT nasıl pubg lite açabiliyor hala anlamış değilim o kartın Dx10 olması gerekmiyormuydu birde yazıyı tam okumadan hızlıca yazmıştım sadece başlığa baktım.

PUBG Lite alacağım, açar mı donanımlarım?

Ekran kartı: GeForce 9500 GT.
RAM: 8 GB.

İşlemci: AMD A6-6400K 3, 90 64 Bit.

Açar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…