9500 GT Dx11 desteklemiyor diye biliyorum açmaz malesef.PUBG Lite'ı açabiliyorum ama FPS en fazla 52dir. Eğer sıkıntı RAM deyse takviye yapabilirim. Sizce sorun nedir? RAM takviyesi yaparsam oynayabilir miyim?
Eki Görüntüle 402420Eki Görüntüle 402421
Arkadaş 52 FPS alıyorum demiş sen de açmaz diyorsun. Soruyu soran arkadaşa gelirsek DDR2 bellekler o kadar da pahalı değil. Al tamamla 4'e rahat edersin. Zaten yanlış anlamadıysam Harddisk'ten de ayrılmış.9500 GT Dx11 desteklemiyor diye biliyorum açmaz malesef.
9500 GT nasıl pubg lite açabiliyor hala anlamış değilim o kartın Dx10 olması gerekmiyormuydu birde yazıyı tam okumadan hızlıca yazmıştım sadece başlığa baktım.Arkadaş 52 FPS alıyorum demiş sen de açmaz diyorsun. Soruyu soran arkadaşa gelirsek DDR2 bellekler o kadar da pahalı değil. Al tamamla 4'e rahat edersin. Zaten yanlış anlamadıysam Harddisk'ten de ayrılmış.
PUBG Lite'ı açabiliyorum ama FPS en fazla 52'dir. Eğer sıkıntı RAM deyse takviye yapabilirim. Sizce sorun nedir? RAM takviyesi yaparsam oynayabilir miyim?
PUBG Lite'ı açabiliyorum ama FPS en fazla 52'dir. Eğer sıkıntı RAM deyse takviye yapabilirim. Sizce sorun nedir? RAM takviyesi yaparsam oynayabilir miyim?

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.