9500 GT sistem Dark Souls 2 kaldırır mı?

Hocam dark souls 2 oyunlar arasından en zoru olabilir.
Oyun hakkında tavsiyelerim şunlar,
Oyunun büyük bir çoğunluğunda NPC çağırabiliyorsunuz, NPC çağırıp bosslara giriniz.(NPC çağırmak için insan olmanız lazım.)
Oyunda "human effigy" diye bir şey var bu oyunda az bulunuyor ve seni insana dönüştürüyor.
Oyunda ölünce canınız yavaştan %50 doğru geriliyor bunu bir yüzük sayesinde(İlk 5 saat içeresinde. buluyorsunuz.) canınınız artık %75 düşüyor maksimum.
Oyunda takıldığınız boss olursa bana yazın yardım ederim.
Oyunda büyücü mü olacaksınız yoksa şövalye mi?(Belki benim gibi hem büyücü hem savaşçı olursunuz.)
Oyundaki sağlık malzemeleri "estus flask" dışında sınırlı ama oyunda bir boss yendikten sonra sınırsız olarak 300 souls alınabiliyor ben hep 99 taşla gezmiştim.(Oyunun maksimum sınırı 99.)
Eki Görüntüle 897088
The Rotten selamlar diyorum.
Hocam bu oyunu siz oynarken zorlandınız mı ? Ve sizce büyücü mü daha iyi yoksa şövalye mi ve onlar ne işe yarıyor tabii spoiler ise anlatmayın ;) Birde boss lar umarım o kadar zor değildir çünkü ben bazı bosslar yüzünden bir çok oyunu bırakmıştım. Siz zorlandınız mı bosslar ile kapışırken ?

Bir şey değil hocam, işte masaüstü almanın faydaları.
15 FPS'de bence gayet akıcı alışmak yeterli sadece.
Bence de 15 FPS yeterli gibi çünkü Crysis oynarken filan bayağı düşük FPS alıyordum GTA San Andreas' ta FPS kilidinin olduğunu 2 kez bitirdikten sonra fark ettim. (Crysis' te oyun hem kasıyordu hem de donuyordu ama dediğim gibi ayarları minimuma alınca sorun düzeldi)
 
Hocam bu oyunu siz oynarken zorlandınız mı? Ve sizce büyücü mü daha iyi yoksa şövalye mi ve onlar ne işe yarıyor tabii spoiler ise anlatmayın ;) bir de bosslar umarım o kadar zor değildir çünkü ben bazı bosslar yüzünden birçok oyunu bırakmıştım. Siz zorlandınız mı bosslar ile kapışırken?

Bence de 15 FPS yeterli gibi çünkü Crysis oynarken falan bayağı düşük FPS alıyordum GTA San Andreas'ta FPS kilidinin olduğunu 2 kez bitirdikten sonra fark ettim. (Crysis'te oyun hem kasıyordu hem de donuyordu ama dediğim gibi ayarları minimuma alınca sorun düzeldi)

Hocam oyunda bayağı bir sınıf var bu bir RPG oyunu siz onu kendinize uygun seçersiniz.
Oyun zor ama çok tatmin edici savaş sistemi var oyunda hakaret ederken bosslara kendimi bulmuştum ama bosslar anlayınca kolaylar.
Dark Souls sabırlı değilseniz sakın oynamayın, oyunu 1 saat oynar küfür eder çıkarsınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Üstteki videoyu izlemenizi öneririm.
Örnek,
Bir boss vardı NPC çağırıyorum ama NPC ölüyordu beni de öldürüyordu bende 1 saniye büyümü hızlandıran yüzük kullandım ve geçti bunun gibi taktikler oyunda çok var böyle boss.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı