9500 GT sistem ETS 2 kaldırır mı?

RUSHTOB

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba, konuyu uzatmayacağım. ETS2 indirimde iken arkadaşım alayım sana dedi. Ben de bilgisayarım kaldırır mı diye sorayım dedim.
Sistemim:
  • NVIDIA GeForce 9500 GT.
  • Intel E7400 2.80GHz 2 çekirdek.
  • 4 GB RAM.
  • Windows 10.

Not: Kaldırmaz ise GeForce NOW'dan oynayacağım ama Premium'um yok. O yüzden sordum.

Son düzenleyen: Moderatör:
100 Mbps'le ETS 2 çok rahat oynarsınız ama Online modu TruckersMP sayesinde oluyor onu GeForce NOW da açamayabilirsiniz.
Hocam Steam'de var ise sıkıntı yok ama yok ise sıkıntı var.Sanırsam haklısınız GeForce Now üzerinden oynayamam.

Hocam Steam'de var ise sıkıntı yok ama yok ise sıkıntı var. Sanırsam haklısınız GeForce NOW üzerinden oynayamam.

GeForce NOW üzerinden maalesef multiplayer oynuyamazsınız çünkü resmi bir multiplayer suncusu yok. Ama tek başınıza çok rahat oynarsınız internetiniz çok iyi başka oyunlara bakmanızı öneririm.

480P ile kör olursunuz bence. En iyisi sisteminizin bir iki bileşenini güncelleyin. Ucuza bir şeyler bulabilirsiniz bence.
Hocam ucuz bir şey yok bana göre.Ben CS:GO'yu 860x840 ta oynuyordum.Sorun olmaz benim için 480p kaldırırsa oynarım.
GeForce NOW üzerinden maalesef multiplayer oynuyamazsınız çünkü resmi bir multiplayer suncusu yok. Ama tek başınıza çok rahat oynarsınız internetiniz çok iyi başka oyunlara bakmanızı öneririm.
Hocam eskiden shift+tab yapıp steamden tarayıcaya girip oynuyorlardı onu yaparsam ban yer miyim?

Hocam Steam'de var ise sıkıntı yok ama yok ise sıkıntı var. Sanırsam haklısınız GeForce NOW üzerinden oynayamam.

Hocam tek başınıza deneyin eğer kasmazsa Online deneyebilirsiniz.
Not: Online oynamak için en az 2 saat oynamanız lazım. Eğer Online da kasıp iade etmek isterseniz edemeyeceksiniz.

Hocam tek başınıza deneyin eğer kasmazsa Online deneyebilirsiniz.
Not: Online oynamak için en az 2 saat oynamanız lazım. Eğer Online da kasıp iade etmek isterseniz edemeyeceksiniz.
Hocam dediğim gibi hediye olarak gelecek bana giren çıkan yok.
Hocam peki ya kaç gb ETS2?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…