9500 GT sistem GTA 5 açabilir mi?

İşletim sistemi
Windows 7

EndoBero

Hectopat
Daha fazla  
FPS önemli değil 10 FPS bile olsa açar mı? Bu arada 32 Bit ama o konuda sorun yok, çalıştırırsa format ile 64 Bit de yapabilirim.

İşlemci: E3300 2.50 GHz.
RAM: 3 GB RAM.
Ekran kartı: NVIDIA GeForce 9500 GT

Son düzenleyen: Moderatör:
FPS önemli değil 10 FPS bile olsa açar mı? Bu arada 32 Bit ama o konuda sorun yok, çalıştırırsa format ile 64 Bit de yapabilirim.

İşlemci: E3300 2.50 GHz.
RAM: 3 GB RAM.
Ekran kartı: NVIDIA GeForce 9500 GT
Açar ama süründürür.

Tamam ben o zaman formatla 64 Bit yapayım. Peki şöyle yapsam 4 GB RAM yapsam ondan sonra 64 Bit yapsam daha mı iyi olur?

Ekran kartı 2008 model, oyun 2013 yılında çıkmış. Gözünüzde büyütmeyin RDR2 değil 8 yıllık oyun bu gereksinimleri de ona göre. @EndoBero RAM'leri 2x4 GB yaparsan 800x600'de akar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkür ederim arkadaşlar. Ben 10 FPS olsa bile olur diyordum20-30 FPS ise yine oynarım en düşük ayarlarda. Teşekkürler.

Ekran kartı 2008 model, oyun 2013 yılında çıkmış. Gözünüzde büyütmeyin RDR2 değil 8 yıllık oyun bu gereksinimleri de ona göre. @EndoBero RAM'leri 2x4 GB yaparsan 800x600'de akar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet olabilir ama oyun sürekli güncelleme alıyor. İlk çıktığı durumda değil ki.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı