9500 GT sistem temizlik sonrası görüntü vermiyor

Lacaderal

Hectopat
Yer
İstanbul/Eyüp
Daha fazla  
Normalde bende bir masaüstü PC var. 3 gün önce yani cuma 7 Nisan PC çalışıyordu. Ben de 8 Nisan dün cumartesi PC kirli dedim. PC söktüm ama mart ekran kartı, DVD oynatıcı anakarta taktığımız kabloların olduğu kutuyu kasayı iyice temizledim. Kuruttum. Sonra gitti şu kabloları olduğu kutuyu aldım. Söktüm. Pervanesi kıs mıydı? Suyla fırçayla dikkatlice sildim. Sonra demir kutuyu da o kabloların olduğu demir kutuyu suyla silmeye kalktım. Silinmedi. Dış macunu (naneli) onunla kutuyu sildim. (kabloları cıkardım kutu 250v.) Sonra peçete ile kurutup geri taktım ve o gün çalıştırmadım. Bugün yani 9 Nisan prize taktım. Fan döndü, kabloların olduğu kutunun fanı, ekran kartının fanı, işlemcinin fanı hepsi döndü ama bakıyorum monitöre sinyal yok diyor.

Sistem.
  • DDR2 2+2 toplam 4 GB RAM.
  • NVIDIA GeForce 9500 GT 1 GB 128 bit ekran kartı.
  • Intel Pentium işlemci (işlemcinin bu oldunu biliyorum Pentium kaç bilmiyorum)
Umarım çözülür.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam geri dönüş yaparım.

Hocam başka bir anakart denedim dediniz gibi ama gene göruntu vermedi.

Hocam tekrar merhaba bir olay yaşandı yetkililerden ve sizden cevap brkliyorum. Ben PSU ile anakartı kasadan söktüm ve açıktan kurdum. Sonra açıldı görüntü verdi falan kapadım açtım görüntü devam etti. Sonra kapatıp PC'ye monteledim ve kurdum gene görüntü gitti. Sonra belki gelir diye bir daha kasadan söktüm ve açıktan kurdum gene görüntü vermedi. Bir çözümünüz var mı?

Hocam ben bu işten maalesef bir cacık anlamadım PC bence bize bir mesaj vermeye çalışıyor artık şal beni diyor olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı