9500 GT ve E7500 sistemin GTA 5 FiveM performansı nasıl olur?

Sward60

Decapat
Daha fazla  
Selamünaleyküm, bende 9500 GT ve E7500 var bir de 8 GB RAM GTA 5 crack yükleyip oynamayı denedim fazla kasma yoktu ben de şaşırdım rahat oynanıyordu. Yani GTA 5 satın alıp FiveM vb oynasam çok kasma yaşar mıyım?

Düzeltme: FiveM şart değil başka sunucularda olur hiçbir bilgim yok FiveM'i çok duydum sadece.

Düzeltme: FiveM şart değil başka sunucularda olur hiçbir bilgim yok FiveM'i çok duydum sadece.

Son düzenleme:
Çok kötü performans olur. O ekran kartı ve o işlemci ile GTA 5 oynanması imkansız gibiyken kasma olmadan oynaman çok garip geldi. Çözünürlük 360p falan mı?

Hocam işlemci çift çekirdek, zaten GTA 5 çift çekirdekli işlemcilerle oynanamıyordu özel ayarlar yapmadan, kart çok zayıf, bence hikaye modunu oynayabiliyorsan şükret. En azından Q serisi 4 çekirdek işlemci ve daha iyi bir kart olsa düzgünce oynardın.

9500GT oynatır zaten. E7500 nasıl kaldırıyor o yükü bilmiyorum da.
FiveM imkansız. Oyunun kendi sunucularında bile sanmıyorum işlemcinin yeteceğini. Denemesi bedava.

Peki işlemciyi hangisine yükselteyim 9500 GT ile uyumlu tavsiyen var mı?

Hocam işlemci çift çekirdek, zaten GTA 5 çift çekirdekli işlemcilerle oynanamıyordu özel ayarlar yapmadan, kart çok zayıf, bence hikaye modunu oynayabiliyorsan şükret. En azından Q serisi 4 çekirdek işlemci ve daha iyi bir kart olsa düzgünce oynardın.

Hikaye modunda kasmıyor hafif takilmalar oluyor o kadar.

Peki işlemciyi hangisine yükselteyim 9500 GT ile uyumlu tavsiyen var mı?
Q9400 tarzında 4 çekirdekli 775 pinlerin en güçlü 4 çekirdeklerini alırsan biraz daha oynamaya yakın olabilir. Ben zamanında i3-4170 ile kasmasından oynayamamıştım fakat deneyebilirsiniz.

Anakartınız 4 çekirdek destekliyor mu?

Q9400 tarzında 4 çekirdekli 775 pinlerin en güçlü 4 çekirdeklerini alırsan biraz daha oynamaya yakın olabilir. Ben zamanında i3-4170 ile kasmasından oynayamamıştım fakat deneyebilirsiniz.

Anakartım ASUSP5G41 C-ML X daha fazla bilgiye sahip değilim

Anakartım ASUSP5G41 C-ML X daha fazla bilgiye sahip değilim.

Burada desteklediği işlemciler mevcut fakat bios sürümünüzün 0305 olması gerekiyor. Modlama konusunda bilgiliyseniz Xeon işlemcilerle FiveM falan oynayabilirsiniz. Hala 775'te güzel değerler alan arkadaşlarım var. Güzel bir anakart+ekran kartı+işlemci üçlemesiyle güçleri her şeye yeter.

Mesela bu arkadaş işlemciyi 280₺'ye koymuş. Bilgisayarınız bu işlemciyi takarsanız nefes almaya başlar.

Burada desteklediği işlemciler mevcut fakat BIOS sürümünüzün 0305 olması gerekiyor. Modlama konusunda bilgiliyseniz Xeon işlemcilerle FiveM falan oynayabilirsiniz. Hala 775'te güzel değerler alan arkadaşlarım var. Güzel bir anakart+ekran kartı+işlemci üçlemesiyle güçleri her şeye yeter.

Mesela bu arkadaş işlemciyi 280₺'ye koymuş. Bilgisayarınız bu işlemciyi takarsanız nefes almaya başlar.

En iyisi işlemciyi alıp bilgisayarcıya taktırmak olacak bozarım falan hiç gerek yok.

Burada desteklediği işlemciler mevcut fakat bios sürümünüzün 0305 olması gerekiyor. Modlama konusunda bilgiliyseniz Xeon işlemcilerle FiveM falan oynayabilirsiniz. Hala 775'te güzel değerler alan arkadaşlarım var. Güzel bir anakart+ekran kartı+işlemci üçlemesiyle güçleri her şeye yeter.

Bios sürümü 0601 sanırım

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı