9500 TL altı dizüstü bilgisayar önerisi

Hocam 2 attığınız Ryzen7 7320 Radeon610M güzel gibi duruyor diğerlerinin ekran kartı paylaşımlı ne demek?

Hocam benim fikrimi soracak olursanız,
Bu ikisinden birisini seçmenizi öneririm. Aralarındaki farkların birisi 256 GB diğeri 512 GB depolama. Diğer fark ise birisi LED diğeri TN panel.

Onlarda neden yazmıyor hocam bilmediğimden soruyorum kusura bakmayın.

Bende bilmiyorum. Fakat büyük ihtimalle gözden kaçmıştır.

Bu ikisinden birisini seçmenizi öneririm. Aralarındaki farkların birisi 256 GB diğeri 512 GB depolama. Diğer fark ise birisi LED diğeri TN panel.

Diğer fark panel değilmiş, bellek hızıymış. Bu arada kısa bilgilendirme yapayım. Satın alacağınız laptopu satın almadan önce satıcıyla iletişime geçin ve faturanızda sizin TC'nizin ve laptopun seri numarasının bulunmasını isteyin.

Son düzenleme:

Diğer fark panel değilmiş, bellek hızıymış. Bu arada kısa bilgilendirme yapayım. Satın alacağınız laptopu satın almadan önce satıcıyla iletişime geçin ve faturanızda sizin TC'nizin ve laptopun seri numarasının bulunmasını isteyin.
buna ne dersiniz işlemci daha güçlü görünüyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı