9500 TL altı laptop önerisi

Bütçe
9500

Pasha Zade

Hectopat
Daha fazla  
Vergisiz laptop indiriminden yararlanmak istiyorum. en iyi laptoplar nelerdir? Söyleyebilir misiniz?

1 adet mevcut RAM slotu var ileride 12 ve 20 RAM'e kadar çıkartabilirsin.
FHD IPS panel.
256 M.2 SSD.
i3 11.nesil 4.1 GHz gündelikte ve programalrda hızlı işlemci üzmez.

LoL Max grafikte 100 150 FPS alırsın dropsuz.
FIFA oynarsın
Pes oynarsın.
Eski oyunalrı rahat 60 FPS oynarsın.

Peki bu nasıl LENOVO V15 Ryzen 3-7320u 8gb 256 Ssd 15.6" Freedos Taşınabilir Bilgisayar 82yu00p0tx Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Ve attığınız asus mu daha iyi yoksa attığınız acer mi

İkisi de iyi ama Acer 8 GB RAM olduğu için o daha mantıklı duruyor. Diğer özellikler aynı ikisi de IPS panel.

Lenovo TN panel alınmaz.

ASUS Acer'e göre daha kaliteli bir marka diye biliyorum aldığım gibi 16 GB yapsam bir bilgisayarcıya gidip. ASUS'u 16 GB düşünün yani Acer'i yükseltemiyoruz diye biliyorum.

İkisi de iyi ama Acer 8 GB RAM olduğu için o daha mantıklı duruyor. Diğer özellikler aynı ikisi de IPS panel.

Lenovo TN panel alınmaz.

Tam olarak da emin değilim Acer'in yükseltilip yükseltilmediğinden.

ASUS Acer'e göre daha kaliteli bir marka diye biliyorum aldığım gibi 16 GB yapsam bir bilgisayarcıya gidip. ASUS'u 16 GB düşünün yani Acer'i yükseltemiyoruz diye biliyorum.

Acer de yükseliyor ben ASUS olanı kullanıyorum 6 aydır 16 alıp 20GB yaptım. Hızlı laptop memnunum ekran kalitesi çok iyi.

Konusu açmıştım alanlar olmuştu 6899 TL'den.

Asusu bende 16 gb alıp 20 yapsam hangi oyunları oynayabilirim şuan gündelikte popüler olan oyunları oynayabilir miyim

ASUS'u bende 16 GB alıp 20 yapsam hangi oyunları oynayabilirim şu an gündelikte popüler olan oyunları oynayabilir miyim?

Maalesef gündelik ve güçlü oyunları oynayamazsınız kasar düşük FPS alırsınız ancak eski oyunlar 2005/2015 arası hikayeli oyunlar ve LoL oynarsınız rahat.

Gündelik kullanıma uygun bu tarz laptoplar.

Kassada 30-40 FPS oynatiyor gibi bazilarini YouTube'dan baktım biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…