9500 TL monitör dahil sistem önerisi

Kasa olarak MSİ MAG Forge 100r ile CM MWE 650W mı koymak mantıklı bu kasa mı?
Kasa işi biraz da subjektif konu. Tasarımı hoşunuza gidiyorsa 100r da alabilirsiniz. Ben malzeme kalitesini pek beğenmemiştim arkadaşıma toplarken o kasayı.
Yalnız kasa + psu ayrı almak bu sınırlı bütçede zorlamıyorsa dediğiniz şekilde alabilirsiniz.

Benim aklımdaki sistemi atayım. İşlemci İ5 10400F, z490 anakart, 16 GB Corsair Ram, 500 GB Crucial P5, Cooler Master TD 500 Mesh, 650 W Psu, RTX 3060.
Güzel hocam ancak hangi Z490? RAM'in modeli ne? SSD olarak P5 yerine WD Black SN750 öneririm. Kasa güzel. PSU marka model? RTX 3060 olarak Palit öneririm.

Kasa işi biraz da subjektif konu. Tasarımı hoşunuza gidiyorsa 100r da alabilirsiniz. Ben malzeme kalitesini pek beğenmemiştim arkadaşıma toplarken o kasayı.
Yalnız kasa + psu ayrı almak bu sınırlı bütçede zorlamıyorsa dediğiniz şekilde alabilirsiniz.
+100-150 TL ekliyor problem olmaz.

Güzel hocam ancak hangi Z490? RAM'in modeli ne? SSD olarak P5 yerine WD Black SN750 öneririm. Kasa güzel. PSU marka model? RTX 3060 olarak Palit öneririm.
Ram Corsair Vengeance, PSU CM MWE 650W, Z490 ASUS Prime VS-I veya Gigabyte Z490 UD.
Hocam 9500 ekran kartı dahilse o sistem zor biraz.
Büyük ihtimalle Ryzen 5 3600'li sistemi alacağım arkadaşın attığı sistemi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı