Sahibinden hocam, ve de Dolap. Dolap'ta komisyon olduğu için satıcıya elden alacağım diyip baya indirebilirsiniz ilanda yazan fiyatı. Öncelikle kendi şehrinizdeki ilanlara bakın, illa ki size uyan olacak. Sonra buraya konu açın ve biz de bakalım eder mi etmez mi.
Merhaba mümkünse AMD serisi olmasın Intel ilk tercihim AMD hakkında oyunlarda kötü performans verdiği yönünde çok şey duydum da AMD'ye pek sıcak bakamiyorum.
En ucuz Intel i3-12100F Dört Çekirdek 3.30 GHz Kutulu İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Intel i3-12100F Dört Çekirdek 3.30 GHz Kutulu İşlemci özelliklerini incele, 2.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Asus Prime H610M-E D4 Intel LGA1700 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime H610M-E D4 Intel LGA1700 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 2.899,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Dark Guardian Mini DKCHGRMINI Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Guardian Mini DKCHGRMINI Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 1.087,11 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Aerocool VX Plus AE-VXP600 600 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Aerocool VX Plus AE-VXP600 600 W Power Supply özelliklerini incele, 1.349,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Yani şahıs soyleyemem. Kulaktan dolmayim, bende maalesef ki o yüzden arada kalıyorum
Arıyorum kaç gundur, anlamadıgım için bulamuyorum ya kafayı yiyeceğim.
Yani şahıs soyleyemem. Kulaktan dolmayim, bende maalesef ki o yüzden arada kalıyorum
Arıyorum kaç gundur, anlamadıgım için bulamuyorum ya kafayı yiyeceğim.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
www.gittigidiyor.com
Şöyle bir şey buldum. Bu nasıl işlemcisi ekran kartı falan iyi mi? Fiyatına performansı deger mi sizce? Oyunları akıcı rahat +200 FPS de oynatır mı bu?
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
www.gittigidiyor.com
Şöyle bir şey buldum. Bu nasıl işlemcisi ekran kartı falan iyi mi? Fiyatına performansı deger mi sizce? Oyunları akıcı rahat +200 FPS de oynatır mı bu?
www.gittigidiyor.com