9500 TL'ye GTX 980 Tabanlı Sistem Toplama

Sıvı soğutmaya girmeye pek sıcak bakmıyorum, ramleri ilerde yükselteceğim için 2x8 gb aldım, ssd den de pek kısmayı düşünmüyorum ve monitör de 27 inc 2k olsun istiyorum, ekran kartı fazla pahalı geldi bana ve çekirdek hızı daha fazla olduğu için galax hof tercih ettim. Benim parçalarda bir uyumsuzluk mu var ?

Sıvı soğutmaya girmeye pek sıcak bakmıyorum, ramleri ilerde yükselteceğim için 2x8 gb aldım, ssd den de pek kısmayı düşünmüyorum ve monitör de 27 inc 2k olsun istiyorum, ekran kartı fazla pahalı geldi bana ve çekirdek hızı daha fazla olduğu için galax hof tercih ettim. Benim parçalarda bir uyumsuzluk mu var ?
Kendi topladığınız sistemdeki işlemciyi I7 5820K olarak değiştirirseniz hiç bir sıkıntınız olmayacaktır.

Önerdiğim monitör zaten 144Hz oyuncu monitörü. DSR ile 2K'ya çıkabiliyorsunuz. GTX 980 EVGA Classified, HOF'tan kat be kat daha iyidir. RAM'leri istediğiniz gibi tercih edebilirsiniz DDR4 olduktan sonra. SSD'den kısmadım zaten serinin en iyisinden. Ekran kartı pahalı fakat en kalitelisi. Parçalarınızda uyumsuzluk var sizin topladığınızda. Sıvı soğutma kapalı devre olduğu için sıvısı akmaz merak etmeyin.

Ozaman sizin sisteminizdeki işlemciyi 5820k ya çevirin 200 lira farkla ve ddr4 anakartlarda 8 ram slotu vardır o yüzden quad channel kullanmanız daha iyi olacaktır.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı