9500 TL'ye laptop önerisi

M.Aurelius

Hectopat
Daha fazla  
Bu fiyat bandında en iyi seçenek hangisi olur? Monitörde IPS, VA, TN panel var ama laptop seçeneklerinde LCD ve LED gözüküyor sadece neden? Ekran benim için önemli bunlar arasında IPS olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de alacaktım. Sıfır aradığımda harici ekran kartlı en uygun 13-15 bin+. Sahibinden gibi yerlere baktım gayet temiz ve üst düzey özelliklere 7,8,9 bine satıyorlar. Ama bakım yapılmış olanı bulman lazım. Sıfır bu fiyata ekran kartsız düşük sistem özellikleri olan bulursun. Adam gibi program bile çalıştırmaz. Sadece film vs.

İki cihazda ıps olarak gösteriyor ama bazı satış linklerinde Tn yazılmış. İyice bakın derim

Ben de alacaktım. Sıfır aradığımda harici ekran kartlı en uygun 13-15 bin+. Sahibinden gibi yerlere baktım gayet temiz ve üst düzey özelliklere 7,8,9 bine satıyorlar. Ama bakım yapılmış olanı bulman lazım. Sıfır bu fiyata ekran kartsız düşük sistem özellikleri olan bulursun. Adam gibi program bile çalıştırmaz. Sadece film vs.
Adam vergi indiriminden faydalanmak için soruyor bence.

Siz aldınız mı 2. El?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı