9500 TL'ye Monitör Dahil Sistem Toplama

Bütçe
9500
Hocam Dolar ile ilgili bir fikir verebilirim. Dediğimi yatırım tavsiyesi olarak algılamayın, sadece bir fikir. Elinizdeki parayı Dolar'a yatırabilirsiniz. En azından mevcut paranızı korumuş olursunuz. Şahsen ben de bekliyorum. Yanlış hatırlamıyorsam 10 Ekim'de 4000 serisi tanıtılacaktı.
Dolara çevirme fikri güzel. Zaten elimdeki paranın bir kısmı dövizdeydi, hepsini çevirsem iyi olacak :) Kafama takılan şey, yeni nesil işlemciler gelecek, evet ama hangi fiyattan çıkacaklar, buraya ne zamana gelecek, eski modellerin fiyatını etkileyecek mi bu gibi sorular var :D Sanırım stokların bir stabiliteye ulaşması, ve ilk çıktığındaki hype'tan dolayı olan fiyatların birazcık gerilemesi yıl sonunu falan bulur. Saçma bir öngörüyse düzeltin ama :D böyle düşünüyorum.

Bunun en güzel örneği RTX 3000 serisi 2000 serisinden performanslı ve ucuz. AMD bunun altında kalmaz ve yüzümüzü güldürür. En kötü ihtimalle mevcut ürünler ucuzlar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı