Bütçem max 40k. Önceliğim peşin fiyatına en az 10 taksit sunan bir satıcı olması lazım. Sadece sistem gerekli, ekipman olmayacak.
Malzeme kalitesi ne kadar düşük peşin fiyata veya 2 3 taksite alamıyorum taksit sayısı artarsa ödemem daha kolay oluyor
Yüksek taksit imkanı bu tip sistemlerde var ki maalesef malzeme kalitesi biraz düşük kalıyor ama yüksek taksit için yapılabilecek başka bir şey yok.
Malzeme kalitesi ne kadar düşük peşin fiyata veya 2 3 taksite alamıyorum taksit sayısı artarsa ödemem daha kolay oluyor.
Anakart sanki biraz... işlemci yükseltme konusunda bıraz sıkıntı çıkarır gibi.
Yüksek taksit imkanı bu tip sistemlerde var ki maalesef malzeme kalitesi biraz düşük kalıyor ama yüksek taksit için yapılabilecek başka bir şey yok.
Anakart sanki biraz... İşlemci yükseltme konusunda bıraz sıkıntı çıkarır gibi.
Amazon, Maximum ve Yapı Kredi'ye 9 taksit getirdi. Kredi kartınızı söylerseniz sizin için bir şeyler yapmayı denerim. Hazır sistem yerine bu önereceğim şeyleri yapabilirsiniz. En önemli parçalarınızı Hepsiburada'dan 10 taksitle alabilirsiniz. Örneğin bu 9060 XT 16 bin TL'ye düşmüş. Çok iyi bir fiyat. Bilgisayarınızın en önemli parçasını 10 taksitle ortadan çıkarabilirsiniz.Bütçem max 40k. Önceliğim peşin fiyatına en az 10 taksit sunan bir satıcı olması lazım. Sadece sistem gerekli, ekipman olmayacak.
Word ve MaximumAmazon, Maximum ve Yapı Kredi'ye 9 taksit getirdi. Kredi kartınızı söylerseniz sizin için bir şeyler yapmayı denerim. Hazır sistem yerine bu önereceğim şeyleri yapabilirsiniz. En önemli parçalarınızı Hepsiburada'dan 10 taksitle alabilirsiniz. Örneğin bu 9060 XT 16 bin TL'ye düşmüş. Çok iyi bir fiyat. Bilgisayarınızın en önemli parçasını 10 taksitle ortadan çıkarabilirsiniz.Eki Görüntüle 2611941
Amazon üzerinden dün bir laptop satın aldım. Bonus ve Ziraate de 10 ay taksit seçenekleri vardı.Word ve Maximum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.