9500 TL'ye Monitör Dahil Sistem Toplama

Bütçe
9500

watrik

Megapat
Yer
Almanya
Daha fazla  
Herkese selamlar arkadaşlar, bu sene online eğitimden ötürü kardeşimin bilgisayara ihtiyacı var, bu yüzden kendi laptopımı ona verip bir sistem toplamak istiyorum.

Yayın yapmak vs. gibi bir amacım yok. Oynadığım oyunlar genellikle CS:GO, R6, tarzı oyunlar olacak. İleride de Cyberpunk gibi oyunları oynamak istiyorum.
Sistemde önem verdiğim nokta ileride özelleştirip upgrade edebileceğim bir sistem olması. Bu bütçeyle öyle bir sistem dizilebilir mi bir fikrim yok.
Bütçem maksimum: 9500 TL.
İşlemci AMD, ekran kartı da NVIDIA öncelikli olmak üzere yine AMD tercih edebilirim. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

CS:GO ve R6 oynuyorum dediğiniz için 144Hz monitör koydum. :)

CS:GO ve R6 oynuyorum dediğiniz için 144Hz monitör koydum. :)
Teşekkür ederim cevabınız için. Gayet güzel gözüküyor, fakat ekran kartı noktasında bu markaya güven olur mu? Daha önce hiç duymadım ondan soruyorum, mazur görün :D

Teşekkür ederim cevabınız için. Gayet güzel gözüküyor, fakat ekran kartı noktasında bu markaya güven olur mu? Daha önce hiç duymadım ondan soruyorum, mazur görün :D
Palit yılların markası hocam. Sıkıntı çıkarmaz. Bu videoda görüldüğü üzere ısınma sorunu da yok. Güvenebilirsiniz. :)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Palit yılların markası hocam. Sıkıntı çıkarmaz. Bu videoda görüldüğü üzere ısınma sorunu da yok. Güvenebilirsiniz. :)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkür ederim :) Peki hocam sizce bütçeyi biraz daha zorlayıp 2060 yerine 2060S tercih etsem aradaki fark için değer mi? Özellikle ilerisi için.

Teşekkür ederim :) Peki hocam sizce bütçeyi biraz daha zorlayıp 2060 yerine 2060S tercih etsem aradaki fark için değer mi? Özellikle ilerisi için.
Değer hocam, genel kalitenin yüksek olması için düz 2060 koydum. Parçaları yukarıdakiyle değiştirirseniz yine bütçeniz içersinde 2060S'e sahip olabilirsiniz.

Değer hocam, genel kalitenin yüksek olması için düz 2060 koydum. Parçaları yukarıdakiyle değiştirirseniz yine bütçeniz içersinde 2060S'e sahip olabilirsiniz.
Böyle daha mantıklı olur diğer türlü anakart ve ekran kartı dengesiz olmuştu bence.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı