Sanırım soğutma için 250 lira civarı bir farkı ödemeye değer. Teşekkür ederimVentus GP soğutması Palit ve INNO 3D'den daha iyi biraz bütçe arttırıp Ventus GP almanızı öneririm.
Sanırım soğutma için 250 lira civarı bir farkı ödemeye değer. Teşekkür ederimVentus GP soğutması Palit ve INNO 3D'den daha iyi biraz bütçe arttırıp Ventus GP almanızı öneririm.
Hem anakart ile ekran kartı takım olurSanırım soğutma için 250 lira civarı bir farkı ödemeye değer. Teşekkür ederim![]()
Hocam bu kart hakkında herhangi bir bilginiz var mı peki?Hem anakart ile ekran kartı takım olur![]()
O ekran kartının soğutması çok iyi diye biliyorum.Hocam bu kart hakkında herhangi bir bilginiz var mı peki?
Galax RTX2060 Super EX White 8GB (1-Click OC) 256Bit GDDR6 RTX 2060 Super Ekran Kartı (26ISL6MPX6EW) - Ekran Kartı - Bilgisayar Bileşenleri | Teknobiyotik
Hocam karar sizin tabii ki ama bence bekleyin. Ekimde güzel ürünler tanıtılacak. Ben beklemenizi tavsiye ederim.Herkese selamlar arkadaşlar, bu sene online eğitimden ötürü kardeşimin bilgisayara ihtiyacı var, bu yüzden kendi laptopımı ona verip bir sistem toplamak istiyorum.
Yayın yapmak vs. gibi bir amacım yok. Oynadığım oyunlar genellikle CS:GO, R6, tarzı oyunlar olacak. İleride de Cyberpunk gibi oyunları oynamak istiyorum.
Sistemde önem verdiğim nokta ileride özelleştirip upgrade edebileceğim bir sistem olması. Bu bütçeyle öyle bir sistem dizilebilir mi bir fikrim yok.
Bütçem maksimum: 9500 TL.
İşlemci AMD, ekran kartı da NVIDIA öncelikli olmak üzere yine AMD tercih edebilirim. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Merhaba, cevabınız için teşekkürler. Yeni ürünler tanıtılacak derken, işlemci anlamında mı, kart anlamında mı? Hangi ürünlerin tanıtılmasını bekliyorsunuz?Hocam karar sizin tabii ki ama bence bekleyin. Ekimde güzel ürünler tanıtılacak. Ben beklemenizi tavsiye ederim.
Hocam hem Ryzen 4000 serisi İşlemciler tanıtılacak hem de (kesin olmasa da) yeni AMD kartları tanıtılacak. Yeni gelen işlemcilerin F/P olacağını düşünüyorum.Merhaba, cevabınız için teşekkürler. Yeni ürünler tanıtılacak derken, işlemci anlamında mı, kart anlamında mı? Hangi ürünlerin tanıtılmasını bekliyorsunuz?
Bir yandan doların gerginliği bir yandan okulun başlayacak olması... fakat sanırım beklemek de iyi bir seçenek. Net bir tarih yok sanırım?Hocam hem Ryzen 4000 serisi İşlemciler tanıtılacak hem de (kesin olmasa da) yeni AMD kartları tanıtılacak. Yeni gelen işlemcilerin F/P olacağını düşünüyorum.
Hocam Dolar ile ilgili bir fikir verebilirim. Dediğimi yatırım tavsiyesi olarak algılamayın, sadece bir fikir. Elinizdeki parayı Dolar'a yatırabilirsiniz. En azından mevcut paranızı korumuş olursunuz. Şahsen ben de bekliyorum. Yanlış hatırlamıyorsam 10 Ekim'de 4000 serisi tanıtılacaktı.Bir yandan doların gerginliği bir yandan okulun başlayacak olması... fakat sanırım beklemek de iyi bir seçenek. Net bir tarih yok sanırım?![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.