9500₺ ve altı tablet önerisi

Ayrıca şuan tableti kullanıyorum çok hızlı sormak istersen cevaplarım
Tablet güzel görünüyor hocam. Huaweideki gibi gbox gibi şeylerlede uğraşmama gerek yok bunu alabilirim. Birde kalem kullanıyorsaniz kalem önerisi yapabilir misiniz? Üstte arkadaşın önerdiği kalem fena değil gibi

Tablet güzel görünüyor hocam. Huaweideki gibi gbox gibi şeylerlede uğraşmama gerek yok bunu alabilirim. Birde kalem kullanıyorsaniz kalem önerisi yapabilir misiniz? Üstte arkadaşın önerdiği kalem fena değil gibi
Kalem olarak tüm staylus kalemlerle uyumlu ama tam verim alamazsınız dokunmatik olarak iş görür evet önerdiği kalemi alabilirsiniz

El değiyorken çalışmıyor yorumları çok var o yüzden emin olamadım
Kendi orjinal kalemi var ama bu para etmez sadece dokunmatik şarjlı değil
15 tl ye dokunmatik kalemler satılıyor onunla aynı

El değiyorken çalışmıyor yorumları çok var o yüzden emin olamadım
Kutudan kalemi ve kılıfı çıkan tablet istiyorsanız lenovo tab m11 alabilirsiniz fakat redmi pad se nin performansı ve kalitesi bir tık daha önde

Son düzenleme:

Kutudan kalemi ve kılıfı çıkan tablet istiyorsanız lenovo tab m11 alabilirsiniz fakat redmi pad se nin performansı ve kalitesi bir tık daha önde

Bütçeyi ayarlayabilirsem iPad 9-10. Nesil almayı düşündüm hocam

Para sıkıntınız yoksa ve iOS ekosistemindeyseniz iPad Pro.
Reis adam 9500 lira param var diyor sen 55.000 liralık tablet öneriyorsun. Kolonya falan mı diktin ben anlamadım ki seni.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@yoklan İPad falan alma kardeşim. Burada ki herkes boş boş ezbere konuşuyor.
Bütçen 2 lira daha artar mı artmaz mı?

@Smmmhunter konuda ki tablet önerilerini görünce bi tansiyonum çıktı, fenalaştım ha.

Bu nasıl bir konu. O bütçede iPhone'un yoksa iPad alınmaz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bütçen biraz çıkarsa bunu al.
Çıkmazsa ikinci elden öneri yapacağım. Tab S7 Plus alabilirsiniz.

Bütçen biraz çıkarsa bunu al.
Çıkmazsa ikinci elden öneri yapacağım.

Hocam şu ikili kombinasyonu bu aralar çok beğeniyorum. Özellikle tablet gerek ekran gerek de donanım,güç olarak oldukça tatmin edici gözüküyor.
S9Fe yerine alınabileceğini düşünüyorum. Ne düşünüyorsunuz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı