9500GT sistem ekran kartından görüntü vermiyor

Casper Neo

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 9500 GT ekran kartım var dönüştürücü ile kullansam da VGA ile kullansam da görüntü vermiyor. (ekran kartı takılıyken onboarddan görüntü alabiliyorum) ne yapmam lazım? BIOS sıfırlandı ve PCI-Express seçildi (biosta)
Yani sistem çalışıyor eminim klavye mouse çalışıyor ekran kartı kablosunu 9500 GT'den çıkartıp Intel G41'e taktığımda (bilgisayar açıkken) ekran geliyor.

775 pin anakart UEFI desteklediğini ilk defa görüyorum.

Anakartın adını görmemişim bende de bir tane 9600 GT var bu nedenle görüntü vermiyordu. BIOS'tan görüntü birimini kontrol ettin mi belki direkt olarak APU'ya geçiyor. Ekran kartının sorunsuz çalıştığına da emin miyiz?

Ekran kartını tekrar söküp takmayı denedin mi? PCIe girişini silgi ile silip deneme de yapabilirsin tekrar görüntü vermezse. Bir de ekran kartına gelen güç kabloları takılı değil mi, unuttuysan yine ekran kartından görüntü alamazsın.

Ekran kartını tekrar söküp takmayı denedin mi? PCIe girişini silgi ile silip deneme de yapabilirsin tekrar görüntü vermezse. Bir de ekran kartına gelen güç kabloları takılı değil mi, unuttuysan yine ekran kartından görüntü alamazsın.
Hayır unutmadım ek güç girişi yok zaten. Silgi de fayda etmedi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı