30 FPS civarı belki alırsın. Fakat grafikleri, çözünürlükleri olabildiğince düşük tutacağın için ne kadar keyif alırsın bilmiyorum. İndirmek için harcayacağın zamana yazık olur bence, karar senin.Olur mu ?
30 FPS civarı belki alırsın. Fakat grafikleri, çözünürlükleri olabildiğince düşük tutacağın için ne kadar keyif alırsın bilmiyorum. İndirmek için harcayacağın zamana yazık olur bence, karar senin.Olur mu ?
Hocam yapcağım ama kararsız kaldım. Biraz kararsız bir insanım da. Tabii ben Bully'i 5 saatte indirmiştim. İnternet bayağı yavaş o yüzden emin de olamadığım için sormuştum.Bu kadar soracağınıza indirin kendiniz deneyimleyin kaç kere yazacağım acaba? @Undertaker 15
Çok mu kasar ? Kasması önemli değil bu arada. Tüm ayarları sıfırlarım. Eğer oynatıyorsa zevk vermesi önemli değil benim için. Açsın yetertabii öncelikle 700mb internet ile 100 gb indirmem gerekicek :/ ben Crysis tüm ayarlar yüksekde kasarak oynuyordum. Bunda da oynatır değil dimi ? Biraz şüpheliyim de.
Teşekkürler hocam. İnternetten en düşük ayarlarda GTA 5 videosu izleyeceğim.30 FPS civarı belki alırsın. Fakat grafikleri, çözünürlükleri olabildiğince düşük tutacağın için ne kadar keyif alırsın bilmiyorum. İndirmek için harcayacağın zamana yazık olur bence, karar senin.
Hocam zaten sadece tek oyunculu mod oynayıp hikayeyi ilerletcem.Sadece bunu söyleyeceğim tek oyunculu modda oyunu açmanız Online kısmında oyunun sıkıntıya gireceğini düşünüyorum şansınızı deneyiniz.
Hocam öyle demeyin. En azından açıldığını görsem mutlu olurum.600p de açar ama verdiği zevk 0
O zaman araba da hız yapmayacağım !Açar, biraz kassa da bazı ayarları yaparak rahat oynarsınız. Ama RAM'den dolayı araba ile hız yaparken stuttering olabilir.
Evet. Yavaş arabalar veya bisiklet kullanırsınız.Hocam öyle demeyin. En azından açıldığını görsem mutlu olurum.
O zaman araba da hız yapmayacağım !
(!)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.