96 bin TL'ye iPhone 16 Pro Max alınır mı?

JaqenDeborah

Megapat
Daha fazla  
Şu an iPhone 12 düz pilim 79'a düştü kullanıyorum, MediaMarkt'tan almıştım. iPhone 16 Pro Max düşünüyorum TR cihaz, mahalledeki esnaf 96 bin sıfırına fiyat verdi Vatan'da MediaMarkt'ta 100 bin, nereden alayım sizce? Daha uyguna ya da taksitli alma imkanı olur mu ya da başka öneri verecek var mı? fiyatlar düşer mi?

Son düzenleme:
Şu an iPhone 12 düz pilim 79'a düştü kullanıyorum, MediaMarkt'tan almıştım. iPhone 16 Pro Max düşünüyorum TR cihaz, mahalledeki esnaf 96 bin sıfırına fiyat verdi Vatan'da MediaMarkt'ta 100 bin, nereden alayım sizce? Daha uyguna ya da taksitli alma imkanı olur mu ya da başka öneri verecek var mı?
Esnaflar dışında daha uyguna zor 4k güzel fiyat alabilirsin.

Şu an iPhone 12 düz pilim 79'a düştü kullanıyorum, MediaMarkt'tan almıştım. iPhone 16 Pro Max düşünüyorum TR cihaz, mahalledeki esnaf 96 bin sıfırına fiyat verdi Vatan'da MediaMarkt'ta 100 bin, nereden alayım sizce? Daha uyguna ya da taksitli alma imkanı olur mu ya da başka öneri verecek var mı?

Teknosa yaptığı kampanya ile "değiş -tokuş imkanıyla eski cihazınızın geri alım bedeline ek 4.000 TL indirim ile iPhone 17 Pro sahibi olun!" demiş. İndirimlerden yararlanarak daha üst model alabilirsin. Esnaflar sana öyle der ama satacağı fiyat odur zaten.

YD alıp, 8 ay rahatça kullanıp, son 4 ay ufak bir TR cihazı ile çift telefon kullanabilirsiniz.
Yaklaşık 30-40k belki daha fazla kâr edersiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı