96 derece Junction sıcaklığı normal mi?

Hotspot'ın 110 dereceye kadar yolu var bu nesillerde, 96 bir tık yüksek ama zararlı değil. Bu 6600 XT'dir frekansa ve güç tüketimine baktığımda doğru mudur?
Yok hocam 6600 ama güç limitini arttırdım radeondan 100watta fps düşemsi olmasada kasıyomuş gibi hissediyordum psikolojik olabilir bilmiyorum.

Yok hocam 6600 ama güç limitini arttırdım radeondan 100watta fps düşemsi olmasa da kasıyomuş gibi hissediyordum psikolojik olabilir bilmiyorum.

Yanlış verilmiş voltaj frekans dengesi de buna sebep olabilir. Çekirdek ve VRAM frekansını artırdıysan 30Mhz aşağı indir, voltaj 1150v ise 1110 yapabilirsin onu da.

@Eternal FİRE kuru kuru güç limitini artırmanın bir faydası olmaz ki sana. Frekanslara elleşmeden yalnızca voltajı 1120v yap kaldırır o kart çok rahatça. Bakalım bir tık UV değişiklik yapacak mı sıcaklıkta.

Voltajı böyle yapıp kaydet, güç limitini kapat dene bakalım.

Screenshot_3.png

@Eternal FİRE kuru kuru güç limitini artırmanın bir faydası olmaz ki sana. Frekanslara elleşmeden yalnızca voltajı 1120v yap kaldırır o kart çok rahatça. Bakalım bir tık UV değişiklik yapacak mı sıcaklıkta.

Voltajı böyle yapıp kaydet, güç limitini kapat dene bakalım.

Eki Görüntüle 1413755
Hocam 90 gördüm max. 5 dakikda sonunda.

@Eternal FİRE önceki kıyasla daha iyiyse böyle de takılabilirsin. Stok 1150v gereksiz bu kartlara aslında, ben XT'yi bir yandan OC yaparken bir yandan 1100v'da kullanıyorum örneğin.
Hocam daha iyi yani 6 derece azımsancak birşey değil ama kartta tuhaflık var gibi.Ulan acaba Termal ped falan mı koymamışlar acaba diyorumda ısıınıyor bu kadar.1700Rpmde birde.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı