96 Mbps upload olan internette yayın donuyor

josephwhite

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Doktor
Turkcell Superonline 200 Mbps internetim var normalde ama 30.yıla özel alabildiğim Max hızı vermiş sağ olsun. Aldığım hızlar aşağıda görselde mevcut ama sorun şu yani böyle bir hız alırken nasıl Kick ve Twitch'te 1080p 60 FPS yayın izleyemiyorum, donup duruyor. Superonline'nın belli platformlara hız kısıtlaması uyguladığını düşünüyorum, bazen Riot oyunlarında da aynı anda internetimiz kopuyor Superonline kullananlar olarak :) bazen de geceleri habersiz şekilde interneti kesiyorlar sağ olsunlar, farklı şehirdeki arkadaşımla aynı anda kopuyor internetimiz aynı anda geliyor. CİMER'e şikayet ettim kendilerini bir şey olmayacağını bile bile ki sonuç da şaşırtmadı zaten. Kullanıcılarını aptal yerine koyup gece geç saatte kesiyorlar interneti ve uyuyanlar fark etmesin diye uyarmıyorlar bile :) bilgisi olanlar aydınlatabilirler mi teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240904_165513_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20240904_165513_WhatsApp.jpg
    64,6 KB · Görüntüleme: 38
Turkcell Superonline 200 Mbps internetim var normalde ama 30.yıla özel alabildiğim Max hızı vermiş sağ olsun. Aldığım hızlar aşağıda görselde mevcut ama sorun şu yani böyle bir hız alırken nasıl Kick ve Twitch'te 1080p 60 FPS yayın izleyemiyorum, donup duruyor. Superonline'nın belli platformlara hız kısıtlaması uyguladığını düşünüyorum, bazen Riot oyunlarında da aynı anda internetimiz kopuyor Superonline kullananlar olarak :) bazen de geceleri habersiz şekilde interneti kesiyorlar sağ olsunlar, farklı şehirdeki arkadaşımla aynı anda kopuyor internetimiz aynı anda geliyor. CİMER'e şikayet ettim kendilerini bir şey olmayacağını bile bile ki sonuç da şaşırtmadı zaten. Kullanıcılarını aptal yerine koyup gece geç saatte kesiyorlar interneti ve uyuyanlar fark etmesin diye uyarmıyorlar bile :) bilgisi olanlar aydınlatabilirler mi teşekkürler.

Hocam 8 yıl önce o belalı ISS'i kullandım bir pazar günü tak diye Wi-Fi sinyali gitti o kadar arıza kaydı bıraktım minnetle geldiler gittiler binada ki kutuya kadar kontrol ettiler sıkıntı yok dedi bakan ekip ölçüm cihazının vs resimlerini çektik gittik iptal ettik tabii 1 1.5 ay internetsiz kaldık cabası ben sana özet geçiyorum daha sonra Kablonet'e geçtim gelen ekibe sorunu anlattık adam kutularında internet mi varki versinler dedi gülüp geçti :) o gün bugün dür Kablonet deyim her sorunumda çözüm buldular sağ olsunlar. Onlar 48 saat içinde zor geliyordu Kablonet 5 saat içinde çözüyorlardı sağ olsunlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı