9600 GT İle GTA 5 Oynanır mı?

Kardeşim işlemcin yetersiz kalıyormuş o zaman belli ki. Stabilizasyon ile alakalı bu, atom işlemcinin entegre grafiğiyle bile 10-15 FPS arası oynanabiliyor GTA 5.
Bahsettiğin sistem elindeyse hala ayarları yükselt, en yükseğin biraz altı olsun, FPS'i de 60'a sabitle, bak bakalım donacak mı arkanı dönünce.
Q6600, Q9500'den biraz daha iyi bir işlemcidir, GTA 5'i şu anki hali ile i3 4170 ile dahi %90+ kullanımda oynayabiliyorken Q serisi işlemciyle oynayamazsın. Ayrıca umarım herkes Rockstar'ın açıkladığı sistem gereksiniminin baştan sona bir yalan olduğunu biliyordur.
O dediğin şeyler oyunun ilk versiyonlarındaydı.

GTA 5'i 60FPS'de oynamak için(Adam akıllı, 60FPS'den düşmeden, ayar farketmeksizin) minimum i3 6xxx/7xxx/8xxx, 1050Ti/1050 ve 8GB RAM'a ihtiyacın var.

Kaldırmaz, bunla GTA 4 bile zor açarsın kardeşim. RAM 6 olsa rahat GTA 4 açar.
GTA 4, optimizasyondan ölü bir oyun. Eski bilgisayarım olan RX 560 + i3 4170 + 8GB RAM kombosunda bile adam akıllı oynanmıyordu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yıllar önce oyun ilk çıktığında eski sistemim ile (CORE 2 Q8400 , 4 GB DDR2 , GT 9400) denemiştim. İlk görevde ortalama 20-25 fps almıştım ve oyun korsandı denemek için indirmiştim. Açıkçası biraz riskli bir durum.
Q6600, Q9500'den biraz daha iyi bir işlemcidir, GTA 5'i şu anki hali ile i3 4170 ile dahi %90+ kullanımda oynayabiliyorken Q serisi işlemciyle oynayamazsın. Ayrıca umarım herkes Rockstar'ın açıkladığı sistem gereksiniminin baştan sona bir yalan olduğunu biliyordur.
O dediğin şeyler oyunun ilk versiyonlarındaydı.

GTA 5'i 60FPS'de oynamak için(Adam akıllı, 60FPS'den düşmeden, ayar farketmeksizin) minimum i3 6xxx/7xxx/8xxx, 1050Ti/1050 ve 8GB RAM'a ihtiyacın var.
Oynayamazsın demek çok yanlış olur. Herkes kendi sistemine göre ayar yapsın o zaman. Bu sistem ile Ultra ayarlarda oynamayı beklemiyordur.

Yani
Yıllar önce oyun ilk çıktığında eski sistemim ile (CORE 2 Q8400 , 4 GB DDR2 , GT 9400) denemiştim. İlk görevde ortalama 20-25 fps almıştım ve oyun korsandı denemek için indirmiştim. Açıkçası biraz riskli bir durum.

Oynayamazsın demek çok yanlış olur. Herkes kendi sistemine göre ayar yapsın o zaman. Bu sistem ile Ultra ayarlarda oynamayı beklemiyordur.
Yani kimine göre 10 fps de yeter der amaç onun için oyunu açmiş olmasıdır. Böyleleride var.

Yani

Yani kimine göre 10 fps de yeter der amaç onun için oyunu açmiş olmasıdır. Böyleleride var.
Oyunu açmış olmasını amaç olarak saymayı doğru bulmamaktayım, yani 10-20 FPS'de eğlenerek oynayacak insan pek yok. 30FPS hedef olabilir.

peki ya rami 6 gb yaparsam nolur
PEKİ ŞU SİSTEM OLURSA NOLUR:
İNTEL CORE 2 QUAD 9500
RAM 4GB DDR2
ATI RADEON HD 4650

GTA 5 AÇARMI SORU BU
PEKİ ŞU SİSTEM OLURSA NOLUR:
İNTEL CORE 2 QUAD 9500
RAM 4GB DDR2
ATI RADEON HD 4650

GTA 5 AÇARMI SORU BU
ANAKARTIM: ASUS P5KPL AM SE
GÜÇ KAYNAĞIM:350 WATT

EN İYİ TAKABİLECEĞİM EKRAN KARTI HANGİSİ???

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı