9600 GT Sisteme Upgrade Gerekli mi?

gampue

Kilopat
Yer
moskova
Daha fazla  
Arkadaslar merhaba;

anakart gigabyte GA-EP35-DS3 FSB 1600 OC / 1333
islemci intel R core 2 duo E8400 3 Ghz
Zotac Nvidia GEFORCE 9600 GT 512 mb 256 bit GPU=94 ddr3
guc kaynagi chieftec GPA 450S 450w
kasa zalman z11 plus high performance
ram Samsung 2GB DDR2 800Mhz 3 adet 1 adette 1 gb ayni ozelliklerde
monitor samsung smart tv 26'

Özelliklerinde bir bilgisaya sahibim, oyunlari grafik ozelliklerini yarida oynuyorum. Sizce ekran kartini degistirmek ya da ne bileyim belki baska birsey vardir sistemde uyumsuz olan. Fikirlerinizi bekliyorum.
Tesekkur ederim.

Uyumsuz birşey gözükmüyor ama artık bi tazelenme vakti gelmiş komple sistemin :) En azından DDR3 bi sisteme geçiş yapmalısınız.

1. Anakartınız 1600 mhz O.C ile çıkabilmenizi sağlıyor bu iyi, 2x4gb 1600 mhz ram alabilirsiniz ilerde i7 4790k sistemlere geçerken kolaylık olur.
  2. Ekran kartını değiştirmeniz gerekiyor en azından 750ti veya r9 270x'e geçmeniz gerek.
  3. Güç kaynağı ve kasanı değiştirmene gerek yok bunlarla devam edebilirsin. Ne de olsa oyunlarda FPS'yi hiç yükseltmiyor.
  4. İşlemciyi Quad qore 9xxx serisi ikinci elden bulabilirsen almanı öneririm.
  5. Son olarak da bir adet kaliteli bir hava soğutma almalısınız stok soğutma kullanmayın tavsiye etmiyoruz. Bu hava soğutma size O.C yaparken ısıyı düşürecek.
Komple DDR3 sisteme geçmeden önce Quad işlemcinizi O.C yapmak size hem oyunlarda yüksek FPS verebilir hem de tasarruflu olur.

1. Anakartınız 1600 mhz O.C ile çıkabilmenizi sağlıyor bu iyi, 2x4gb 1600 mhz ram alabilirsiniz ilerde i7 4790k sistemlere geçerken kolaylık olur.
  2. Ekran kartını değiştirmeniz gerekiyor en azından 750ti veya r9 270x'e geçmeniz gerek.
  3. Güç kaynağı ve kasanı değiştirmene gerek yok bunlarla devam edebilirsin. Ne de olsa oyunlarda FPS'yi hiç yükseltmiyor.
  4. İşlemciyi Quad qore 9xxx serisi ikinci elden bulabilirsen almanı öneririm.
  5. Son olarak da bir adet kaliteli bir hava soğutma almalısınız stok soğutma kullanmayın tavsiye etmiyoruz. Bu hava soğutma size O.C yaparken ısıyı düşürecek.
Komple DDR3 sisteme geçmeden önce Quad işlemcinizi O.C yapmak size hem oyunlarda yüksek FPS verebilir hem de tasarruflu olur.
Arkadaşa katılıyorum. En az core 2 quad Q8400 almalısınız. 9000 serisi biraz pahalı.

islemci RAM ve ekran karti onerilerinizi arastirmaya birazdan baslayacagim, islemci fani stok fan degil sanirim kule tipi diyorlar yada soyle soyleyim uzerinda sagli sollu iki adet fan var. sorum su; ben aslinda O.C yapmayi denemedim ama onerebileceginiz program varmi yada 'bios' tanmi yapiyorsunuz ?

* arkadaslar ekran kartlari DDR5 mi yoksa ben yanlismi baktim.
* islemciyi buldum yenisi $ 145
* RAM buldum 1066 MHz, fakat biraz pahali ( acikcasi simdilik ondan vazgectim)

Son düzenleme:
Pardon yanlış yazmışsınız 1600 mhz O.C değil sitesine girdim 1200 mhz O.C yazıyor bu da demekki yeni sistem toplamalısınız ama yeni soğutucuya gerek yok.

anakart gigabyte GA-EP35-DS3 FSB 1600 OC / 1333
DDR2 1200 OC/ 1066

arkadaslar ozur dilerim yanlis bilgilendirme yapmisim ana kartin uzerinde yazilani tekrardan yazdim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı