Çözüldü 9600 GT sürücü yüklenmedi ve görüntü bozuldu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Gaddar39

Centipat
2. el bir ekran kartı aldım, GeForce 9600 GT 1 GB 256 Bit model eski ekran kartı. Takıp DDU programından sürücüyü kaldırdım, yeni ekran kartını takıp sürücüsünü yükledim fakat hem sürücü yüklenmedi hem de ekran çizik oldu, anlamadım. Onboard ekran kartını da devre dışı bıraktım, sizce sorun nedir? Mavi ekran yiyorum sürekli, format atsam düzelir mi yoksa ekran kartı ömrünü tamamlamış mı?

20200129_231349.jpg

20200129_231349.jpg

20200129_231422.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Adam bozuk ekran kartı vermiş.
Satıcı çalıştığını ve kendisinde iken sorun yaratmadığını söylüyör eminsiniz değil mi bu konuda?
Öyle söylüyorsa paranı geri vermek istemediğinden.

Yok satıcı ile anlaştım paramı geri verecek sana göstereceğim çalıştığını ama asla geri vermeyeceğini söyledi neyse ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.

Adam bozuk ekran kartı vermiş.

Öyle söylüyorsa paranı geri vermek istemediğinden.
Bu adamlar bitmiyor maalesef kim bilir kaç kişinin hakkına girmişlerdir?
Yok satıcı ile anlaştım paramı geri verecek sana göstereceğim çalıştığını ama asla geri vermeyeceğini söyledi neyse ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.
Öyle der yarın gidersin yanına sen kimsin seni tanımıyorum der.
Moralini bozmak gibi bir amacım yok yanlış anlama.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı